Saigonkanel

Det finns mängder av fördelar att påträffa med ketogena dieter som till exempel Atkins och LCHF. Att kunna äta sig mätt på goda saker och likväl tappa i vikt är för många ett drömscenario som blir sant tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. Somliga har besvärligt för att hamna i ketos hur oerhört de än anstränger sig, vanligtvis för att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att prova Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?


Kvalitetskanel från Vietnam via Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sorten vi finner i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock betydligt rikare på såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – och svårare att få tag på. hur påverkas amning av bantning
. Nu blir det dock plötsligt smidigare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, därför Gert Strand AB inkluderar denna fantastiska krydda i sitt utbud.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, ganska långt från Saigon trots sitt väletablerade smeknamn, och besitter otroliga egenskaper ur väldigt många olika perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel stöder kroppen att uppnå ketos genom att förbättra insulinkänsligheten och skapa balans i systemet. Att det skulle vara något så spartanskt som exakt kanel för att åstadkomma denna lilla knuff var det förmodligen inte många som gissade, men djupdyker man lite i ämnet så blir det så småningom väldigt självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts hälsosam, för diabetiker i synnerhet, eftersom kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna och de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel ger dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Ifall man är en ordinär konsument som äter lite av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man även fortsättningsvis allting att vinna på ett regelbundet intag av Saigonkanel. En studie visar att Saigonkanel kan höja förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger vanlig fart, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna för energin att träda in. Saigonkanel stöder kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden samtidigt som den hjälper energin att ta sig in i musklerna. Bättre hjälp att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Eftersom Saigonkanel består av en ganska hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan leda till leverproblem, så rekommenderas man att maximalt äta fyra gram vietnamesisk kanel om dagen. Kanske kan man öka dosen något om man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge gynnsam effekt för att försättas i ketos, så det bästa är om man kan experimentera sig fram till en dos som känns lagom åt en själv.

Kanel är utsökt på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är känd för över hela världen. Ha en aning vietnamesisk kanel i kaffet så ges du en ny dynamisk upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel likaså en självklar ingrediens.

Handla Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.