Allt-fraktfritt.har sockerfri Julmust med originalsmaken från 1922

Allt fler tillverkar personlig lemonad som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en mycket bra sockerfri julmust. Nu finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i handeln innehåller ungefär 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har framställt läskkoncentrat till läskmaskiner sedan 1980.

Snart blir det jul igen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läsk som dricks en julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att kånka flaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter personlig smak. Att man utför en stor och kraftig insats för miljön blir en ytterligare bonus.

Det finns delikat anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läskedryck. Smakessenser är lätta att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. Till på köpet så fungerar de bra med alla modeller av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Osötad julmust med riktig julmustsmak

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den skall. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Av en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare smak genom att använda mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan drygt, en butelj varar till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Det här är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, åtskilliga konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Fastän att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Gör egna smakblandningar med smaker till Sodastream, Aqvia, Vikingsoda alternativt andra läskmaskiner

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du tycker att Julmust och Slush icke fungerar ihop.

Aromhuset, som dessutom säljer 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att skapa Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs till att issörja skall slusha.

Metoden presenteras även den i butiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Här kommer metoden för osötad Zero Cola Slush, som oxå kan göras med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en riktigt stark mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en bra Slush (issörja).
Klart.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som ska frysas in, flera kan serveras. Denna metod fungerar även vid café-servering i mindre skala.

smaker

Detta är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en utmärkt produkt eller rimlig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer för kolsyrat mineralvatten, nu kommer de före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något helt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kanske sätta standard hur smaksatt mineralvatten skall smaka i framtiden.

Det är skojigt att mixa personlig läsk och du kommer inom kort att märka att du kan skapa den ultimata drycken på så sätt. Smaker för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen blanda dem lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller tillverka sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Av läskkoncentrat så erhåller du en lemonad som är helt unik, det finns ett helt sortiment. Därjämte så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så vis att du drar ner på sackaros och på andra onödiga ingredienser.

Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis det de känner för!

bordsvatten

Tillverka sparkling water som du inte någonsin tröttnar på

Eventuellt har du känt dig irriterad mitt i sommaren då du ville ha Julmust och inte kunde få detta eftersom butikerna inte säljer. Alternativt så anser du att det bordsvatten som du köper i affären inte är speciellt gott. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha då du vill ha den.

Till på köpet så kommer du inte att tröttna på din personliga hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden förändra smak och så kan du variera styrka så att det blir mera eller mindre läsk alternativt mer eller mindre smaksatt bubbelvatten.

Matcha vilka smaker du väljer till läskmaskinen så du har för alla sammanhang

Då du köper läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara förståndigt att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens fest med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan anskaffa i butiken. Aromhusets läskkoncentrat finns på har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. zero julmust Det blir välsmakande dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.