Fantastiskt häpnadsväckande effekter med silver vatten

Kolloidalt silver brukar även kallas silvervatten. Det kan även sorteras under beteckningen ionsilver Det är silver i väldigt finfördelad form som finns i en lösning som är drickbar. Det har i tusentals år erfarits att silver är en ofarlig väldigt kraftfull antibiotika.

Kolloidalt Silvervatten 1/2 liter

Silvervatten eliminerar ett särskilt enzym som encelliga bakterier, virus samt svampar nyttjar till syremetabolism. Kroppens övriga kemiska funktioner tar dock inte defekt. Silvervattnet har en potential att eliminera de flesta sjukdomsrelaterade organismer inom efter några minuter vid kontakt.

Silverjoner förekommer naturligt i den mat vi äter så utvecklar inte kroppen tolerans mot silvret. Därutöver ingår silver i gruppen av mineraler som är nödvändiga för att kroppen ska fungera.

Redan tidigt i vår historia att silver är en substans med bakteriehämmande effekter. Som antibakteriell substans började silver användas i skilda mediciner under 1800-talet, och läkemedelsindustrin marknadsförde dessa mediciner.

Intag av silvervatten kan verka som både botemedel och ett försvar mot flertal former av infektioner. Det har en otroligt stärkande effekt på immunförsvaret.

Debatt kring hur silvervatten verkar

Trots påvisade goda effekter råder det viss oenighet i debatten. Silvervatten har dock uppmärksammats inom hälsokostbranschen och har i USA blivit ett populärt kosttillskott. Silvervatten förknippas I enlighet med en del som en mirakelmedicin och ungefär 10 miljoner amerikanare använder kosttillskottet. Hittills finns det inte ett enda registrerat dödsfall.

Silvervattnet är desinfekterat och inga biverkningar uppstår vid intag. Inte nog med att silvervatten har positiva hälsoeffekter hos personer så är det dessutom ypperligt som kosttillskott åt djur. kolloidalt silver mot candida.

Eftersom kroppen har ett fullkomligt fantastiskt och effektivt utrensningssystem så är intag av silvervatten ofarligt. Eftersom maten vi äter och vattnet vi dricker består av silver som ju är ett naturligt grundämne så är det redan en del av vårt system.

Studier har påvisat att silvervatten har potential att både ersätta samt komplettera antibiotika. De antibiotikaresistenta stammarna elimineras på ett effektivt sätt av silverjoner. Bakteriefilmen som etableras runt kolonier förstörs av silver. På så sätt har silvervatten en antiviral effekt och vanlig antibiotika får inte den verkan som det är tänkt. Därtill ska silverjoner ha minst lika goda effekter som cytostatika har. I enlighet med vetenskapliga studier är silverjoner effektiva mot cancerceller som uppstått. Därutöver utan att några biverkningar följer.

Silvervatten har en rad skilda hälsofrämjande effekter fastän kritiker gärna påstår motsatsen. Den som vill rengöra tarmsystemet gör rätt i att intaga silvervatten. Det är en av de mest effektiva metoder som finns. Det är centralt att tänka på att silvervattnet måste hävas kvickt för att nå långt ner i tarmen och rengöra ordentligt.

Silvervatten funkar även utmärkt för att behandla sår på kroppen. Silverjonerna ser till att bildas i området kring såret och på så sätt läker det snabbar utan att ärrvävnad bildas. Med hjälp av silvervatten kan ett sår läka upp till 50 % snabbare.

Vid brännskador kan silvervatten hämma smärta och påskynda läkning. Man trycker en kompress som är indränkt i silvervatten mot det brännskadade området. Allra mest effektivt blir det när en hel drabbad kroppsdel doppas ner i ett bad av silvervatten. Silverjoner ser till att inga brännblåsor bildas. Tillfälligt kan huden runt det drabbade området hårdna, men förhårdnaden ramlar av redan efter några dagar.