Stevia sötningsmedel ger alla möjlighet att njuta av godis

Jag startar med Stevia sötmedel för att så många människor har ofördelaktig erfarenhet av det naturliga sötningsmedlet Stevia. Det har bismak, smakar dåligt alternativt smakar lakrits. Hur mycekt man än sötar blir det inte sött.

Detta beror på en enda sak – dålig kvalitet. När företagten köper Stevia så kostar det som rent pulver mellan några hundra kronor och flera tusen kronor. Det har limiterad löslighet i vatten.

Bara ett fåtal växtvarianter smakar bra – men kostar i så fall tusentals kronor per kg. Ofta är minimibeställningen så stor att små bolag ej har råd. Endast ett fåtal leverantörer – mindre än en handfull – ligger i spetsen och har växtvarianter vilka ger en smaklig sötman. De flesta Steviasäljare vet inte ens vilka dessa företag är.
Resultatet av det här är att 98% av alla stevia som säljas är den billiga Stevian av låg kvalité.

Den som vill smaka en premium kvalite Stevia kan införskaffa Stevia sötningsmedel på denna länk.

kim

Stevia sötmedel är toppen allmän målgrupper som vill avstyra kolhydrater/kolhydrater/blodsockerpåverkan eftersom det varken innehåller kolhydrater alternativt några som helst kalorier.

Stevia sötningsmedel är ett bra alternativ för den som inte vill kapitulera sötsaker men gärna slipper alla de dåliga påföljderna som kolhydrater för med sej. Att vilja hålla sej ifrån strösocker är standard och kommer ur fler än en anledning.

Sockersjuka är en åkomma som i själva verket består av flera annorlunda varianter, men framförallt av ett par olika typer som lätt nog heter art 1 samt typ 2 sockersjuka. Det latinska namnet för sockersjuka är sockersjuka mellitus som betyder något i stil med «det som håller igenom med smak av honung». Förr kallade man sockersjuka för sockersjuka, ett term som somliga ännu använder sig av även man hör ordet allt mer sällan, men rent medicinskt är det fel beteckning.

Vad som händer i kroppen när man har sockersjuka har att göra med insulinet. Insulinet är det som gör att kroppen tillgodogör sej handlingskraft med god fördelning och lider man av typ 1 sockersjuka så producerar kroppen inte egentligen med eget insulin. Man känner sej då less, törstig och börjar dofta aceton. Man håller också snabbt dra ned i vikt. Typ 1 sockersjuka är ett livshotande befogenhet om det inte behandlas. Det är oxå kroniskt så har man en gång blivit typ 1 sockersjuka så är man det för resten av livet samt får ta insulinsprutor 4 gånger om dagen.

sötningsmedel

Art 2 sockersjuka är en mildare form samt drabbar oftast äldre, överviktiga personer, och är man rökare föreligger en större chansning att drabbas. Då är det allmänt inte insulinbrist som är problemet, men andra former av insulinkänslighet. Detta brukar man kunna få rätt på med assistans av en kontrollerad diet, viktnedgång och eventuellt botemedel.

Är man insulinkänslig så bör man vara försiktig med socker då en insulinkänslig kropp inte hanterar det som en vanlig anatomi gör. Det innebära ju inte att man vill avbryta äta sötsaker samt idag finns det val allmän. Stevia sötmedel påverkar inte blodsockret över huvud taget, det är ett naturligt sötmedel som växer i Sydamerika och i Japan består det 40 % av försäljningen av sötmedel. Stevia är mycket sött – ungefär 300 gånger sötare än strösocker, så blott jätte lite behövs.

Andra anledningar till att man vill dra minska på sockerintaget kan ha med hälsan att göra, man antagligen vill gå minska i kilon, alternativt ta bättre hand som sina garnityr. Samtliga känner till ju vilken dålig effekt strösocker har på våra garnityr. För vår form gör strösocker heller inga direkta under och det blir allt vanligare att man utesluter inte bara strösocker ur sin diet, utan samtliga kolhydrater. Kroppen håller då in i ett befogenhet som heter ketos samt börjar alstra ketoner som tar över insulinets arbete. Istället för kolhydrater som blir till blodsocker så blir det lagrade fettet kroppens primära bränsle. Viktnedgången blir på så fason enormt verkningsfull, men det innefattar att man får i sej nog med fett och äggviteämne för att idas med en kolhydratfri kost.

LCHF sötningsmedel är räddaren i nöden när sötsuget slår till

LCHF sötmedel är sötmedel utan kolhydrater – alternativt med väldigt lite kolhydrater. LCHF är en förkortning för Low Carb High Fat, alternativt kolhydratreducerad diet på svenska. Det är en poppis metod för att gå ner i vikt och har för många blivit en livsstilsdiet alldenstund de anser att de positiva hälsoeffekterna är så flera.

När man går på en LCHF diet så skall man undvika kolhydrater, helst helt vilket är besvärligt, men man får absolut maximum inta 40 gram kolhydrater per dag. Däremot får man i bestämmelse äta ledigt av proteiner samt fett för att dämpa aptit samt mätta kroppens energibehov.

Kolhydrater finns i mycket, fralla, pasta, ris, frukt, många vegetabilier samt rotfrukter, godis m. m. Allt som kan omvandlas till socker i kroppen är förbjudet. Det man får inta är rent fett som i smör, grädde och fläsk, samt protein som man främst finner i kött samt ägg. Det kan kännas motsägande att äta bacon till morgonmål när man vill gå minska i vikt, men följer man LCHF så är det fritt fram för det.