Aromhusets Päron skänker vattnet söt och frisk smak

Aromhusets essenser ger en möjlighet att dricka friska, smaksatta och bubblande drycker utan att kompromissa med sin hälsa. De är enkla att dosera och kan blandas med varandra. Päron är en fruktig och söt smak som passar samtliga åldrar och som med fördel kan blandas med flera andra smaker ur sortimentet.

kolsyrat vatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvattenaromerläskkoncentratkolsyrat vattenseltersvattenbordsvatten

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhuset. Aromhuset har 16 annorlunda smaker för kolsyrat vatten, däribland Päron. Smaken är framtagen med hjälp av naturliga aromer samt smakar precis som päron bör smaka. Inget socker eller kemiska sötningsmedel finns tillsatt och essensen lämpar sig därför oerhört bra för alla som försöker hålla en hälsosam livsstil men samtidigt helst vill berika sin tillvaro med goda smaker.

Smaken av päron är söt och fruktig och blandar sig väl med andra smaker som Äpple alternativt Persika – för klassiska kombinationer, eller Banan eller Ananas – för riktigt söta drycker som bl a går hem hos barnen. Det finns 16 smaker i Aromhusets utbud och allihopa kan blandas med varandra vilket ger mängder av kombinationsmöjligheter.

Gert Strand, som har framställt alla smakerna, rekommenderar 2 ml essens till varje liter vatten. Det är en rätt så mild dosering som ändå ger mer smak än det smaksatta kolsyrade vatten man kan finna klart i affärerna. Strand tyckte själv att utbudet av smaksatt kolsyrat vatten var begränsat, mycket pga att smakstyrkan ofta är mycket klen, och menar att man med Aromhusets essenser har mycket större valmöjligheter. Därutöver slipper man onödiga tillsatser vilket ligger rätt i tidens hälsotänk.

Bland de 16 annorlunda smakerna finns, förutom Päron, allting från utpräglade barnsmaker som Toffee Kola, till vuxensmaker som Absint, exotiska smaker såsom Melon samt klassiska svenska smaker som Fläderblom. Däremellan finns det bärsmaker och fruktsmaker som inte lämnar någon missnöjd.

Man doserar aromerna med essensflaskans kapsyl eller med avsedd doseringspipett. Det är enkelt att både dosera efter egna preferenser, samt att blanda annorlunda smaker med varandra. Strand rekommenderar även att försiktigt dosera det kolsyrade vattnet ett tag innan intag – ett dygn eller så – samt att hålla vattnet i kalla temperaturer, på så sätt utvecklas smaken av Päron på ultimata sätt. Det går givetvis även bra att dosera precis innan intag.

Aromhusets essenser funkar lika bra att använda till sitt hemkolsyrade vatten ifall man har en egen kolsyremaskin, men det går lika fint att använda dem till köpt kolsyrat vatten. Man vinner dock på att kolsyra själv – både ekonomiskt samt ur miljösynpunkt.

Thomas Ström, som jobbar som säljare för Gert Strand AB, vill passa på att nämna att man nu söker fler återförsäljare för Aromhusets essenser. För tillfället hittar man dem allihopa på www.allt-fraktfritt.com. Ström vill understryka hur rätt aromerna ligger i tiden. Vi blir mer och mer medvetna om hur kemiska tillsatser och för mycket socker påverkar vår hälsa negativt, samtidigt vill vi inte undvara det som är gott, särskilt inte barnen. Aromhusets essenser är ett innovativt samt välkommet alternativ till samtliga sötade drycker ute i handeln – man slipper kompromissa!