Egengjort kalorifritt lingonvaten

Aromhuset presenterar nu en svensk klassiker bland bordsvattenaromer, nämligen Lingon. Aromhusets lingon kan användas varje dag, när som helst, utan att addera ens diet några kalorier, enbart gudomlig, naturlig smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu presenterar en färsk smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt rike, men som å andra sidan är sällsynt i de flesta andra länder. Det är rött i färgen och har oftast mjuk, sötsur arom som för tankarna till skogen. Barn älskar att plocka lingon och förtära så hela ansiktet blir rött.

sodavatten smakersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Ihop med den nya lingonsmaken släpps dessutom två andra smaker till Aromhusets redan breda utbud, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och är möjliga att påträffa på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och handla en flaska Ramlösa eller Loka för dyra slantar. Det är påvisat att det renaste och hälsosammaste vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket insiktsfull investering som man snabbt tjäna in om man dricker stora mängder kolsyrat vatten. Det går givetvis att producera egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man intet mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar runt 30 kronor och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska sammansätta två ml arom till 1 liter kolsyrat vatten och det kan dels göras med den lilla flaskans kork alternativt med en doseringspipett som följer med när man köper aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett hälsosammare alternativ till läsk och ifall barnen får utse smaker att smaksätta sitt vatten med så tycker de mestadels att det är det bästa man kan dricka. Sanningen är att smaksatt vatten är oerhört gott, Aromhusets smaker smakar naturligt och skänker precis måttlig mängd arom. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man verkligen lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i flera år och vidareutvecklar sortiment och produkter oavbrutet. Andra saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Alla dessa produkter är perfekta för de som håller skilda typer av dieter och önskar minska sitt intag av kalorier samt kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker då de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att undersöka Aromhusets nya goda bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och beställ en flaska, samtliga försändelser skickas i frånvaro av fraktkostnad!