Hur kan man skapa billig läsk då Sonjo läskkoncentrat slutat produceras?

Att åstadkomma egen läsk är dels mindre kostsamt och dels nyttigare. Har man bara en sodastreamer alternativt annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat producera god läsk. Om du brukade nyttja Sonjo läskkoncentrat så måhända du genast är rådvill. Hur kan du producera billig läsk med samma goda smak? Bekymra dig icke! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

bra

Gör riktigt god läsk utan Sonjo läskkoncentrat som inte längre finns

Du kan fortfarande åstadkomma bra läsk för det går att göra hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Om du vill köpa läsk online så är det här den ultimata lösningen för du får ett koncentrat som du kan blanda i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del kanske upplever en aning nostalgi och tycker att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att detta rentav ej gör någon större skillnad. Man kan ju faktiskt även smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är fullständigt utan socker för att få riktigt hälsosam och bra soda. vichyvatten

Vilken smak är den ultimata då man åstadkommer egen läsk?

Det finns vissa smaker som närapå hela tiden fungerar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och även bärsmaker. Detta är smaker som gör att man får läsk som sannerligen smakar läsk och det är angeläget. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic och andra ursvenska smaker är riktigt bra.

I och med att man får så billig läsk då man köper koncentrat och blandar själv så kan man gott pröva en aning skilda smaker och det speciellt när man handlar online och får bra priser. Det kan ju även vara så att man tycker lite annorlunda och då kan det vara bra att ha en aning olika smaker hemma så att alla blir glada.

Sund dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma fastän koncentraten kan innefatta något lite socker. Massor gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk innehåller ca 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man även dra ned på läskkonsumtionen. Barn tycker likväl att det är underhållande att intaga bubbeldrycken och de klagar ej på att det ej hela tiden är lika sött. Det blir nyttigare samt roligare att dricka läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns massor märken på läskkoncentrat men bara Aromhuset verkar ha fått reda på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps och att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Ibland kan man ju välja att dricka det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att använda mindre av koncentratet så räcker det längre. Det är alltså enormt fördelaktigt att åstadkomma egen läsk med tanke på den enorma frihet man får.