Kan smaksatt kolsyrat vatten göra dej fet?

Samtliga innehar hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att dricka.

Människor kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner ska fungera korrekt, men de mesta människor anser möjligheten att dra i sig bägare eller bägare sedan bägare med alltsammans smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder där vatten ej är någon bristvara som i Sverige.

Flera folk vänder sig till mer dramatiska drycker, som kolsyrat vatten för att fullgöra sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

kolsyrat vatten smakersodastreamsodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det antagligen till samt med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan orsaka uppsvälldhet och viktökning är totalt enkelt falskt, så man man vara totalt lugn och fortgå dricka smaksatt karboniserat bubbelvatten.


Kolsyra själv och smaksätt.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten alternativt läsk, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Därjämte kan kolsyragasen agera helt tvärtom att du känner dej mätt snabbare och detta skulle minsann kunna tillföra dina ansträngningar att minska i vikt.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men medan kolsyrat vatten i sig är helt ofarligt samt möjligen bäst för din hälsa, dricker de mesta människor ej det i sin tvättad design.

Vanlig dricka innehar en ansenlig och avskyvärd antal socker och kalorier.

Även lightläsk, med inget kalorier per portion innehåller potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns ett litet antal smaksatta drycker som är lite bättre, man måste totalt enkelt själv kontrollera dryckens natriumhalt samt typ av sötningsmedel för att avgöra om drycken kan vara ett hållbart alternativ till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka autentisk och ganska kraftig viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största fabrikant utav läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker innehåller lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan verka missvisande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice består av lika mycket socker som dricka.

Man uppskattar att en ask Coca Cola har kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar ickeverbal om är apelsinjuice består av “goda” vitaminer och mineraler som fattas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin alternativt äpple, eller en flaska Mer, får man i sej analoga

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma gäller för ett glas Oboy, hållbar utav kaffegrädde och 4 teskedar chokladpulver.

Också i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater motsvarande hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck av märket Red Bull skänker dej ej blott vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu önskar dricka kolsyrat vatten för att njuta utav dess skojig, brusande konsistens kan det vara en klart nyttig vana att krydda det med sockerfria aromer – som inte orsakar någon viktökning.