Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vår kropp består till stor del av vatten

Att välja vatten som sin primära dryck finns det många goda anledningar till. Den mest uppenbara anledningen är tveklöst den personliga hälsan. En människokropp består till 55-75 % av vatten vilket gör det uppenbart att man tvingas fylla på med färskt vatten kontinuerligt. Vatten finns i stora mängder av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att dricka fräscht vatten också, oavsett hur mycket av allt övrigt man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

smakessensersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Kolsyra ditt vatten ifall det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten lite kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, dessutom lämnar det en fräsch och frisk känsla efter sig i mun, svalg och magen, och passar således enastående som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man införskaffa i butik också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna plånbokens skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir mycket lägre och man behöver inte bidra till de tunga transporter som kör buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både pengar och miljö

En kolsyremaskin behöver inte kosta speciellt mycket, man kan för skojs skull kalkylera hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och därpå bedöma hur fort man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta antar. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många goda smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är facit. Dessa enastående aromer finns i 22 skilda smaker som allihopa går att mixa med varandra för att alstra intressanta smakfusioner. Gert Strand AB heter företaget bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med många års erfarenhet av framtagning av essenser samt koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten god smak

Aromhusets bordsvattenaromer skänker det kolsyrade vattnet fyllig smak, utan att vara för markant. De innehåller inget socker alternativt sötningsmedel och ger därför ingen sötma. Smakerna är helt jämförbara med de som LOKA samt Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill producera sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Dosera varsamt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, omkring två ml per liter vatten.
3.Skruva fast eller klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att tillsätta kolsyra, skilda maskiner erbjuder här skilda alternativ
5.Vrid alternativt dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är klart att drickas
6. Servera med fördel tillsammans med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt behändig process som kräver betydligt mindre energi än att bege sig mot butiken, släpa med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna kånka med sig dem tillbaka till butiken för att panta dem.

Köp Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.