Smaksätt kolsyrat vatten med hjälp av Aromhusets produkter

Främja hälsan med smakrika kolsyrade drycker

En ökande trend är framtställningen av kolsyrat vatten med smak. Våra krav på kvalitet och goda smaker ökar parallellt med varandra så vi accepterar varken vanligt, alldagligt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i likadan utbredning som förr. Samtliga vet att vatten är den ultimata universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så vill vi ju ha våra bubblor och den friska diskreta smaken från frukt eller bär också, så då dricker vi kostsam Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

kolsyremaskin

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har ändlös tillgång till i våra hem skiljer en hel del. Därtill är det besvärligt att bära med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken måste bära med sig den i retur till affären igen för pantning. Av denna anledning handlar allt fler egna kolsyremaskiner, alternativt installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig ganska raskt om man dricker stora mängder kolsyrat vatten.

Ge smak med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett framgångsrikt koncept för bordsvattenaromer. Det bakomliggande företaget heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer består av ett sortiment på 22 skilda smaker att droppa i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de lyxiga, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Proceduren att kolsyra och smaksätta sitt eget vatten är oerhört smidig, långt mindre energikrävande än att släpa tvålitersflaskor alternativt backar med små glasflaskor till och från affären ständigt. Därutöver äger man ständigt tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för tillfället.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml smak per liter kolsyrat vatten, och i och med de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man okomplicerat 2/3 av korken åt varje liter vatten man ska placera i sin kolsyremaskin. Det går alldeles enastående att förena de olika smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan nyttjas även till andra saker än bara kolsyrat vatten. Några droppar från Aromhusets Toffee Kola är härligt i morgonyoghurten, utan att fördärva nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som innefattar bordsvattenaromer, kaffearomer och vispgräddearomer, är samtliga fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man tillsätta det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som också finns i Aromhusets sortiment. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med oerhört hög koncentration bidrar till samma sötma som ordinärt socker.

När det gäller kolsyrat vatten så krävs dock ingen sötma, det friska vattnet blir superbt för törstsläckning när de fantastiska smakerna adderas. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten innefattar ett vida spektrum av smaker som uppskattas oerhört mycket av stora som små! Allt från mjuka smaker som Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och vidare till typiska vuxna smaker som Pepparmint och Absinth.

Köp dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!