Vatten med smak av hallon på jobbet

Smaken av hallon har ständigt haft en given plats eftersom hallon är så ljuvligt söt, god och somrig. Nyplockade, solvarma hallon med en aning vaniljglass alternativt en klick grädde är det inte många andra sötsaker i världen som slår. Hallon är även smakligt som paj, i hälsosamma smoothies alternativt som kräm. Vi har mycket hallon i Sverige och man kan antingen plocka dem själv eller köpa från affären när det är säsong, annars är det också vanligt att man handlar frysta hallon för att kunna njuta av dem året om.

kolsyrat vatten smakeraqviasodastreamer mineralvattenbubbelvatten

När Aromhuset nyligen lanserade sina 20 smaker för kolsyrat vatten så var Hallon en given hit. Det är en klassisk smak som lämpar sig väl i dricka och uppskattas av alla från de allra minsta till de allra äldsta. Aromhusets smaker för kolsyrat vatten gjorde hastigt succé och hallon tillhörde en av de mest framgångsrika smakerna. Aromhusets produkter är helt fria från socker och sötningsmedel, men på samma gång rika på både smak samt sötma. Man kan alltså till slut njuta av goda smaker utan att behöva ängslas för ett ökat kaloriintag, sockerchockar, hål i tänderna alternativt kommande hälsoproblem orsakade av kemiska tillsatser. Det är en stor anledning till varför smakerna har blivit så pass populära som de har.

En annan orsak till Aromhusets framgång är att folk dricker mer och mer smaksatt kolsyrat vatten, och att spendera överpris för att släpa hem tunga flaskor med vatten känns tråkigt och onödigt om det finns enklare och billigare alternativ. Aromhusets smaker kan användas lika väl till köpt sodavatten som till billigare och miljövänligare hemkolsyrat vatten – resultatet blir samma sak. Genom att ha sina favoritsmaker från Aromhuset hemma i köket så har man hela tiden tillgång till mumsigt vatten. Flera av smakerna kan dessutom med fördel mixas för ännu mer intressanta kombinationer.

Nu släpper Gert Strand AB – som ligger bakom Aromhuset – sex av sina mest populära smaker i nytt format. Tanken är att smakerna ska kunna säljas till bolag som har en vattenautomat tillgänglig på jobbet för personalen att dricka från. Allt fler chefer blir medvetna om vattnets goda inverkan på både hälsa och arbetsförmåga och genom att stimulera till ett ökat vattenintag så får man i längden både friskare samt muntrare arbetskraft. Vanligt slätt vatten är troligen inte det mest inspirerande man kan hälla i sig under arbetsdagen, men finns det en vattentank som hela tiden är fylld med kallt, friskt, kolsyrat vatten – och även någon god smak att tillsätta – så blir intresset för att fylla på vattennivån ett fullkomligt annat.

En av smakerna som släpps i detta nya format är hallon. Den nya flaskan är betydligt större än den som lanserats för privatpersoner och rymmer hela 270 ml arom. Ifall man doserar i enlighet med anvisningarna så räcker varje flaska till ca 58 liter vatten. Ett pumptryck är lagom till att smaksätta en liten plastmugg av standardtyp på 150 ml samt 3-4 pumptryck är en bra dos till en halv liter vatten. Självklart är man fri att dosera hur mycket eller lite man personligen vill. De övriga fem smakerna i det nya utbudet är granatäpple, äpple, blåbär, persika samt melon.