Fyndpriser hos prisad.se

Säljaren debiteras ingenting ifall ingenting säljs genom nätbutiken prisad.se. Prisad.se erbjuder en ovanlig lösning för de som vill kränga sina produkter. Det blir billigare än att själv införskaffa butik som innebär månadsavgifter till butiken, betalföretag och liknande. Prisad.se har mängder med besökare vilket medför att säljarens varor kommer få gigantisk exponering. Även om inte säljaren får sina produkter sålda så ger prisad.se kostnadsfri branding. För att kunna utnyttja prisad.se så krävs emellertid ett registrerat företag med F-skattesedel. Mer info.

Också för köparna ska det vara lönsamt. Tanken med prisad.se är att man ska kunna shoppa billigt online och ha möjlighet att välja produkter i ett brett utbud. Prisad.se strävar efter att kunna tillhandahålla de allra bästa fyndpriserna i kombination med billig frakt. Därjämte vill företaget kunna erbjuda unika produkter som är svåra att finna någon annanstans.

Företagen som säljer genom prisad.se är förpliktigade att alltid ha sitt lägsta pris på produkterna. Faktum är att det finns företag samlade i en grupp på prisad.se där produkter kostar 99 öre. Dessa produkter vill företagen att personer testar och därför skänks de mer eller mindre bort. Trots att de räknas som varuprover så kan det ibland handla om varor som egentligen är relativt dyra. Tanken med 99-öresprodukterna är att de ska leda till inköp nästa gång. I övrigt får kunden inte handla mer än en 99-öresprodukt per beställning.

Till exempel finns Aromhusets vattenaromer som 99-öresprodukter. Enbart flaskan utan innehåll kostar mer än 99 öre. På grund av kvaliteten är mycket hög så köper kunder som fått provsmaka nästa gång.

Prisad.se har inget eget lager till företagens produkter utan dessa skickas direkt från företagen för lägsta pris. Men köparen betalar hur som helst enbart den låga kostnaden 49 kronor i frakt även ifall beställning av flera varor skickas från flera olika företag.