Ordna vardag till fest och uppleva mera inspiration i livet tillsammans med eterisk Olja

Man blir positiv till mer när det doftar gott. Tyvärr är det väl så att det inte alltid doftar så gott hemmavid.

Eteriska

Istället för att börja puffa med parfym i varje rum så kan man få en jämn och skön fördelning med eterisk Olja från Crearome eller allt-fraktfritt som inte bara kan användas för hudvård utan också i doftljus som man placerar ut i hemmet.

Med eterisk så menar man något som är luftigt och flyktigt och det är karaktärsdrag som eteriska oljor har. Prova själv med bara ett par droppar lavendel för att märka resultatet. Dofterna är naturliga och skiljer sig en hel del från det som man kan uppleva av vanliga parfymer.

Ifall ni letar trygg och väldoftande eterisk Olja ifrån Crearome eller allt-fraktfritt för hudvård

Kanske du vill göra dina egna säkra produkter för hudvård baserade på eterisk Olja då ska du ta en titt på Crearome. Det här är företag som är väletablerade i Sverige och som är kända för ett erbjuda mycket god kvalitet.

Skaffa lite mandelolja och blanda sedan i en doft i den som du gillar. Det här kan man sedan använda för avkopplande massage i hemmet. Massagen ger ett välmående och doften förhöjer det. Glöm inte att dofter påverkar sinnet mycket starkt så det är viktigt att välja eterisk Olja med den rätta doften för just detta ögonblick.

Som alltid gäller det att vara måttlig i användandet utav dofterna

Fler rapporter från folk som tycker det finns för mycket starka dofter idag. När eteriska oljor används på rätt sätt ger de inte alls samma intensiva doft som parfymer kan göra. Speciellt om det finns personer i närheten som är känsliga bör man inte överdriva användandet.

Om man inte använt eterisk Olja till doftljus förr bör man vara lite försiktig med doserndet. Det kan bli så att man vänjer sig vid den doft man har hemma och använder för mycket olja så det blir för starkt. Det är som vanligt bara en fråga att anpassa sig. Har det råkat bli för starkt kan du bara vädra in frisk luft en stund.

Vitsen med att ha dessa dofter är att ens sinnen ska njuta och må bra, inte tycka det är för starka dofter. Smart är att ha flera oljor hemma för att kunna anpassa dofterna till väder och sitt humör. Mer fakta här. Det finns hundratals oljor att välja på, citron och mint uppfriskande och fräscht medan lavendel verkar avstressande.

Du kan hela tiden lära dig mer hur du påverkas mentalt av olika dofter. Och det är ju aldrig fel att experimentera. Det är så pass billigt med dofter av helt olika slag så kanske det är lite dumt att inte prova flera?