Använd AROMOLJA för att ge ditt hem en god doft.

Det är lätt att med enkla medel som aromatiska oljor få ett hem att kännas mycket trivsammare och välkomnande. AROMOLJA kan ge både fantastiska dofter och smaker. Om du tillhör de lyckliga få som upplevt en aromoljemassage så vet du redan hur avslappnande det kan vara. Aromoljor tillfredställer inte bara näsan med goda dofter, även smaklökarna kan få sitt lystmäte.

vad

Det gäller att hitta de ETERISKA OLJOR och AROMOLJA som du gillar.

Då gäller det i första hand att hitta de oljor vars dofter passar dig. Här finns säkert lika många åsikter som människor som provat, exempelvis tycker en del att Mandarinolja är perfekt medan andra anser den vara alldeles för fruktig. Många är dock överens om att oljor som pepparmintolja och eukalyptusolja ger en känsla av friskhet och kanske också lite kyla vilket man kan vara intresserad av en mycket varm sommardag.

Prova ut vilka dofter som passar dig och snåla inte på att utnyttja dem. Ett utmärkt sätt att använda olika oljor är att ha doftkrus med vatten och några droppar olja som värms upp av ljusen. På Internet kan du söka upp någon svensk e-shop som säljer olika oljor med bra kvalité, exempelvis allt-fraktfritt.se.

Fördelen med att använda doftkrus är att det är lätt att anpassa oljorna till olika årstider och väderlekar. På vintern passar det bäst med doftkrus med ljus i så du får både ljus och en varm miljö. Men på sommaren så kan man vilja använda andra lösningar som till exempel en vanlig vattenspray som innehåller en eterisk olja och som man puffar med.

En fräsch och uppigande munspray baserad på vatten och några droppas pepparmintolja? Glöm aldrig att skaka ordentligt. Prova dig fram till din egen favorit-godis-fabrik med olika oljors smak.

Tips: Engagera familjen i att experimentera olika dofter för olika rum i hemmet. Ett gammalt beprövat knep att hålla löss borta är att gnida lite AROMOLJA bakom öronen och halsens hårkant. Löss, eller blodsugare håller du bort enkelt eftersom de inte gillar samma dofter som oss – vilket är tur.

Prova att smaksätta kolsyrat vatten och kaffe.

Du kan också smaksätta kaffe och hemmagjort kolsyrat vatten (1 droppe till 1/2-1 liter) med aromoljor. Du kommer upptäcka hur skoj det kan vara att ge ditt tråkiga kaffe en knuff med lite olika aromoljor.

Hundratals olika smaker kan ge ditt gamla brygg- eller kokkaffe en knuff mot nya upplevelser. En droppe eukalyptusolja i kaffemuggen ger dig en doft av himmelen. Visste du att du inte behöver åka hela vägen till Gränna för att njuta av en polkagris? Pepparmintolja fixar det. Glöm inte bort att prova en mix av flera sorter aromolja. Närmare gratis än så här kan du knappast komma.

Det här kan man göra på morgonen eller kanske på eftermiddagen på jobbet då man behöver lite mer energi och något som får en att bli på riktigt gott humör. Det måste vara en nyhet för dig att aromolja kan göra att ditt kaffe ger dig en fräsch andedräkt.

Var inte alldeles för försiktig, ta ut svängarna och prova dig fram. Släpp skaparlustan fri ! Om du ser till priset kostar aromolja nästan ingenting per droppe. Var inte knusslig när du beställer aromolja nästa gång, alla i familjen har sin favorit.