Några tips för framgång på ketosis diet

Även om den ej är långt ifrån så aktuell som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, innehar en kolhydratfattig ketogen kost ännu mycket högt anseende i flera kretsar som en effektiv viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedom följer några förslag för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick mycket utav vatten.

Också när man använder en ketogen diet, så har din anatomi besvärligt att behålla så mycket vatten som den behöver, så att inmundiga mycket vätska är bestämt nödvändigt.

Många experter föreslår att männens intag ska vara minst 3 liter dryck varje dag, medans motsvarande siffra för kvinnor är 2, 2 liter per dag.

En bäst indikator på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är klar alternativt ljusgul, får du troligen tillräckligt mycket vätska.

Ta med dej en flaska vatten var man än traskar!

2. ) Glöm ej fettet!

Lätt uttryckt, våra kroppar behöver bränsle för att fungera.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, ska våra kroppar en val energikälla.

Eftersom äggviteämne inte är en verkningsfull energikälla, vänder sig våra kroppar till fettet.

Fett man äter när du är i ketos används för att ge handlingskraft, som tillverkar det mycket besvärligt att lagra fett medan man är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så mestadels som möjligt: Födoämnen som avokado, oliver, nötter samt frön är idealiska.

3. ) Finna din kolhydratgräns.

Alla våra kroppar är annorlunda.

Somliga måltider behöver komma en strikt kolhydratfattig diet som innebära användning utav mindre än 20 gram per dag utav kolhydrater.

Andra dieter kommer att finna att de behagligt samt enkelt kan hejda i ketos samma tid som den förbränner 50, 75 eller 100 gram kolhydrater.

Det endaste sättet att veta säkert är ”trial and error”.

Köp Ketostix alternativt andra avtryck utav remsor för keton urinanalys samt ta reda på din kolhydratgräns.

Om man upptäcker att du har lite spelrum, kommer det att göra att hålla fast vid din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var begåvad med spriten.

En utav de stora aspekterna förurom att kunna förtära fet föda med ketogen diet är att man kan dricka alkohol utan tillgängliga din viktminskning alltför långt ur kurs. ketostix aväsning.

Vitsen är att du kan dricka osötad sprit som vodka, rom, tequila, gin, whisky, konjak och brandy tillsammans med enstaka lågkalori öl.

Begagnad lågkalori dricka för att blanda spriten samt drick mycket vatten för att inte få vätskebrist, alldenstund en baksmälla kan göra dej notoriskt dålig medan du är i ketos.

Samt kom ihåg, kalorier räknar fortfarande, så ta vägen ej överbord.

Allt med måtta.

5. ) Äga tålamod.

Medans ketogen diet är känd för att ge en flink viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna av kosten, är viktminskning alltid en maklig, tidsödande process.

Bli ej befängd om vågen inte visar på en direkt viktminskning, alternativt kanske visar små viktökningar, för två dagar.

Din vikt varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett mängd faktorer.

Glöm ej att begagna statistik som hur dina kläder matchar alternativt kroppsmått för att se dina framsteg, kan ge mer än vad vågen visar.