Hur använder någon sig av msm pulver i ansiktet?

Hur får man grann hy? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva yrkesmässig hjälp men om det mest är så att du stundtals får finnig hud alternativt att du har fläckiga partier som du vill vårda så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta lite msm som svavel kosttillskott och även processa inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är rentav så att man kan få nätt hud genom att tillämpa sig av msm pulver i ansiktet. Det här är ett pulver som innehåller ren biologisk svavel som kan läka irriterad hud, dämpa ärr från akne och även lindra inflammation. Och det är inte besvärligt att processa själv med msm pulver som man köper på burk online från till exempel allt-fraktfritt.se, CDON eller Tradera för att därpå blanda med vatten alternativt med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan hälsokosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver hälsokost från allt-fraktfritt.se i suverän hälsokostburkHögsta kvalitet MSM Metylsulfonylmetan pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan inleda med att designa en ansiktsmask som innehåller svavelpulver. Mixa cirka 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung samt 1 sked kefir. Blanda och låt masken tjockna till. Ge detta åtminstone 30 minuter så att msm pulvret löses upp redigt. Klicka här för tips angående emu olja

Den här masken ger åtskilliga fördelar. Undantagen att du får en läkande effekt så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till fin hy. Du kan tillämpa samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Ibland så har man ju alldeles okej hy men så dyker det upp en enveten finne mitt på näsen eller kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Blanda ett kryddmått med en aning vatten och blanda ordentligt så att det blir till en smet som du sedan kan dutta på. Det här kan upprepas många gånger och du bör se effekt någorlunda snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten ger bättre hud för att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan lätt skapa ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och därpå hälla detta på flaska.

Betydelsefullt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask eller vatten som man använder för att bearbeta huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därtill så ska du jämt se till att området som ska behandlas är fräscht och att dina händer är rena innan du börjar blanda och processa.

Man bör även låta svavelpulvret ha kontakt med huden i åtminstone fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att detta ska skänka verkan.

Msm utvärtes

Förutom att du kan få finare samt renare hud med msm pulver så kan det här vara något som hjälper dig med andra besvär. Vid solbränna så kan en msm blandning giva lindring och därtill så kan man behandla svullnader samt smärta utvärtes med detta pulver.

Ett gott råd kan vara att addera en aning pulver till den produkt som du ändå använder därför att behandla din hy med. Blanda inte med detsamma i burken utan bara i den kräm eller gel som du tar för en engångsbehandling!

Med msmpulver så kan man komma åt stelhet, träningsvärk samt muskelinflammationer med en mild utvärtes kur som är snabb att fullfölja och som inte kräver mer än en aning pulver och en aning vatten, så det är inte endast msm pulver i ansiktet som kan giva en stark effekt.