Blek håret effektivt med askorbinsyra

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men funkar det verkligen att bleka på det här sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är betydelsefullt att förstå att man icke får samma utfall som med en kemisk blekning.

vitaminer

Mildare blekning för hår som man måste vara lite aktsam med

Om det är så att du ideligen bleker ditt hår och färgar det i olika färger så vet du att detta sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret tillfriskna men ifall man samtidigt faktiskt känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett mycket milt sätt justera på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter en aning galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att företa då man vill undvika onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan faktiskt kännas ledsamt då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Detta kan bero på lite olika saker. Om man till exempel badar i klorvatten så kan detta medföra att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man åter den färg som man ville ha på ett lätt samt naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så många skilda saker

Men det är inte bara håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju de facto är detsamma som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst mycket bra för immunförsvaret och det är således som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Fager hy är något som många drömmer om

Man kan rentav behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Ifall du handlar en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och mixa med vatten för att därpå badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Detta kan lämna en fenomenal effekt med välmående hy som utstrålar hälsa.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) ifall askorbinsyran skall användas invärtes och utvärtes, även till håret.

Man kan således askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. Håret håller korrekt ton och förblir starkt och vackert, ansiktet får en totalt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig sund genom att äta den, det är c vitamin. Detta är minsann en produkt som man behöver i varje bostad. c vitamin pulver.

Ett litet tips är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Ifall du ser att den har blivit gulaktig så är det endast att kasta påsen eller burken och skaffa nytt. Det här är verkligen ingen kostbar produkt så du behöver inte nyttja den då den inte längre är lika aktiv som då den är ny.