Kolloidalt Silver är en vattenreningsprodukt som decinficerar dricksvatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner och silverpartiklar

Kolloidalt Silver har sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en förändrad EU-klassifikation, alltså ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Blanda två tsk. per liter dricksvatten du önskar behandla. Rör om om samt låt stå en kvart.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller vanligtvis 10 ppm silver, som motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Fungerar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Tyvärr är kollodialt silver ett hotelse mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den och sälja för 100 alternativt 1000 gånger tillverkningspriset. Så man vill ha bort det samt innehar nära nog lyckats.

Det förekommer dock en stor chans. BBC innehar publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med hjälp av antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med hjälp av smakligt konklusion.
Läkemedelsbranchen kan totalt enklet bliva tvungen att själva använda kolloidalts silver. Länk till mer information. Då blir det helt abrupt ofarligt igen…

Alternativt så går det med hjälp av Glukosamin, ett kosttillskott som alla känner till fungerar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som medicin – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.