Experimentera att göra detta superbilliga vin

Ej samtliga utav oss innehar råd att ha ett bägare bra vin på våra bord vid våra måltider.

Men om det nu vore genomförbart, skulle alla älska att äta till ackompanjemang av denna dryck.


Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.

Vin är en dryck som har firats sedan urminnes tider.

Det finns dokument som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan allaredan när människan absolut hade lärt sej att bruka sin mat.

Denna dryck rekommenderas för förbrukning av män, kvinnor och pensionärer.

Det röda druvvinet speciellt innehar visat några exceptionella egenskaper vad gäller att avblåsa åldrande, liksom att det innehar flera medicinska positiva egenskaper om de tas regelbundet eftersom det är oerhört rikt på antioxidanter.

För dem som inte kan inhandla vin, är allt inte förlorat.

Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.

Detta kommentar kommer att exponera dej hur man tillverkar detta.

Med en del övning kommer du att kunna göra ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.

Vad man behöver för ditt hemgjorda vin

En halv bägare socker

144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft och inte har några övriga tillsatser

En butelj vari man kan jämföra 4 liter vätska

Två-tre reguljära ballonger

Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men man kan använda ditt vanliga kranvatten för att fler avta kostnaderna. Besök Absinthessens 50 ml till 2,25 liter

Ett stift som kommer att begagnas för att göra några hål i ballongerna

Vinjäst. Men om man inte innehar det, kan normalt bagerijäst funka också fast smaken blir tyvärr därefter oxå.

Bese på Internet efter att ett bra vinjäst, de kostar inte flera kronor per avklarad flaska.

För nybörjare som ska lite mer orientering samt assistans, skulle det vara bra om man se till att du har med dig en mätkopp, ett gummiband eller, en tratt samt flaskor

Kavla opp ärmarna och gör dej redo att göra vin

Ta tratten samt häll sedan saften i behållaren.

Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter i dubbelt så mycket vatten.

Om du innehar tre burkar saft, häll sex burkar vatten.

Skaka alltsammans tills blandningen blir helt enhetlig.

Vid denna punkt, tillsätt den hälft koppen socker.

Skaka igen djupt.

Sockret ska vara totalt löst i slutet utav blandningen.

Idag tar vi jästen.

Följ instruktionerna, mixa ut jästen i enlighet med instruktioner samt få den klar för bruk.

När jästen är beredd, tillsätt även denna till blandningen du innehar och skaka åter.

När detta har slutförts, binda du ballongen till mynningen av behållaren.

Säkerställ att ballongen har några hål i sej innan man knyter fast den till mynningen av behållaren.

Det är ett i synnerhet sätt att binda ballongen till mynningen av behållaren.

Det borde vara antagligen producerat och tätt (här kan man begagna snöre alternativt gummiband att knyta med).

Insätta behållaren på en varm plats, där den ej skall störas på minst en halv dag (12 timmar).

Vid slutet utav denna tid kommer man att höra poppande läte av bubblor.

Detta är ett belägg på att jästen fungerar väl.

När dagarna passerar (processen kan ta ett litet antal 2-3 veckor) kommer ballongen att bli uppblåst med gas som genereras utav jäsningsprocessen.

Så länge ballongen blåses opp är processen verksam.

Du kommer att kunna när vinet är klart, när ballongen töms.

Ditt vin är färdigt!

Nu måste du tappa det makligt genom en sil i de flaskor man vill ackumulera det i.

Flaskorna borde företrädesvis äga en mörk kulör.

Stoppa in i kylskåpet samt njut efter av ditt eget vin som kostade nära nog inget – men det är gott!