Läs en Soda Stream review inför ditt stundande köp

Det finns mängder av användbara Soda Stream reviews att läsa på internet. Allting från avancerade recensioner upplagda som filmklipp på youtube.com, till organiserade reviewcenters som pricerunner.se, alternativt på nätshoppar med bedömningsskala på var produkt. En Soda Stream review är alltså en form av utvärdering på Soda Streams produkter.

Det är förståndigt att iaktta skilda produktrecensioner före man bestämmer sig för ett inköp. Samtliga personer är inte ute efter detsamma, så genomgående reviews är bäst. Möjligen är lågt pris betydelsefullt för en individ medan förtjusande design är viktigare för en annan.

kolsyrat bubbelvatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvattenaromerläskkoncentratmineralvattensodavattenbordsvatten

Soda Stream framställer både kolsyremaskiner, gaspatroner, PET-flaskor samt smakessenser för läsk – dvs allting man behöver för att producera sina egna kolsyrade drycker.

När det gäller Soda Streams smaker så har de en del på marknaden, de är söta och gjorda för att framställa läsk. Innehållsmässigt använder Soda Stream både sötningsmedel samt socker i de flesta av sina smaker, några har bara sötningsmedel.

Det finns så klart konkurrenter till Soda Stream, både vad gäller maskinerna, kolsyran samt smakerna. Wassermaxx från Aga producerar likvärdiga kolsyremaskiner som Soda Stream, men håller över lag snäppet lägre priser. Aga tävlar också när det gäller kolsyran, då de har blivit lite av specialister på det området.

Uppskattar man smaksatt bordsvatten så gör Aga dessutom populära bordsvattenaromer, men här är Aromhuset en enorm konkurrens med 35-årig erfarenhet, stort sortiment och trumfkortet att de varken tillsätter socker eller sötningsmedel i sina aromer. En riktig bubblare i smaksammanhang är Sonjo, som har ett stort sortiment av både läskessenser samt bordsvattenaromer. De har flera intressanta smaker på sin meny, bl a originalreceptet på Champis som de får framställa på licens av Pripps.

Vi är flera idag som investerar i egna kolsyremaskiner. Det är ett ekonomiskt, underhållande samt miljövänligt alternativ. Ekonomiskt då man i längden sparar pengar på att bubbla sitt eget kranvatten, till och med om man handlar dyra essenser stundtals. Roligt för att det är en relativt festlig process att se hur bubblorna fyller det tidigare så stilla vattnet, och miljövänligt därför att man slipper tillföra vare sig miljövådliga transporter eller onödigt avfall. Lägg därtill att man slipper släpa en massa flaskor och backar och burkar fram och tillbaka till butiken.

Med en egen sodastreamer har man dessutom tillgång till kolsyrade drycker när som helst, utan att behöva placera foten utanför dörren. Barnen anser att det är roligt och det blir lättare för alla i familjen att få i sig de 1-2 liter vätska om dagen som kroppen behöver för att må bra.

Soda Stream har idag sex skilda modeller i sitt utbud för kolsyremaskiner. Den billigaste heter Jet och har diskret, klassisk design i svart plast och kostar runt 600 kronor inkl. allting. Efteråt kommer de andra modellerna: Pure, Genesis, Dynamo, Stream och slutligen Penguin som blivit populär eftersom det är den enda kolsyremaskinen på marknaden som har snygga glasflaskor istället för plast.

Vilken man väljer är upp till ens budget samt smak. Wassermaxx har rätt så liknande produkter, så det är värt att kolla runt en aning innan man bestämmer sig. Att läsa en Soda Stream review kan vara till stor hjälp.