Aga Aqvia Exclusive är den snyggaste läskmaskinen

Aga Aqvia Exclusive är en kolsyremaskin med skärpa på effektivitet och form. Vi intresserar oss mer samt mer för design och inredning och vill gärna att våra köksprylar skall vara minst lika snygga att se på som enkla att begagna. Detta har Aga lagt mycket vikt vid när man tog fram Aga Aqvia Exlusive.

Det var år 2008 som Aga Aqvia Exclusive introducerades samt idag är det en av de mest omtyckta kolsyremaskinerna på marknaden. Ã…r 2011 släppte man Exclusives efterföljare som har en en aning annorlunda form, men ännu samma enkla hantering.

smaksatt vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Aga är ett svensk affärsverksamhet med anor från början av 1900-talet. Det är ett företag som specialiserat sej på gas och gasleveranser till allt från industri till privat användning. Gas används i långt större utsträckning än man kanske antar och i hemmet finns det flertal användningsområden för exakt gas, t ex gasolgrill samt balkonguppvärmning.

Gas är vad som används för att kolsyra dryck och med en egen kolsyremaskin som t ex Stryk Aqvia Exclusive behövs gas. När man köper en ny kolsyremaskin så får man i vanligtvis gas på köpet, men när den tar slut så kan man byta ut alternativt fylla på den gamla patronen mot en ny hos närmaste återförsäljare, givetvis kostar det lite, men inte lika mycket som att ideligen anskaffa en ny gaspatron.

När man skulle designa Aga Aqvia Exclusive så tog man hjälp av den välkända färgexperten och designern Eva Lilja, för att ta fram de fem unika färger som klär Aga Aqvia Exclusives kolsyremaskiner. Färgerna är crème, lime, brunt, brandgul samt bäckmörkt, för att alla skall kunna finna en smakfull kolsyremaskin som matchar sitt kök. Apparaten är i rostfritt stål som har behandlats så att inga fingeravtryck fastnar. Eva Lilja är en välkänd formgivare som bland annat har arbetat för IKEA och Alcro.

Man ville göra en snygg kolsyremaskin i klassisk, smakfull, Skandinavisk form och det lyckades man enormt bra med. Maskinerna har designat i Sverige samt framställs oxå här, det är svenska kvalitetsprodukter som man kan få tag på i Norden och Estland.

När man skall kolsyra sitt vatten så fyller man den avsedda flaskan med kyligt vatten från kranen, spänner fixerad den i sin kolsyremaskin samt trycker på knappen. En gång räcker, men vill man ha riktigt mycket kolsyra så kan mantrycka två gånger.

Att kolsyra sitt eget vatten är bäst ur flera perspektiv. Dels är det i längden billigare samt dels slipper man bära hem en mängd vatten från affären hela tiden, men den största tjänste gör man ändå mot miljön igenom att välja dän vatten som transporteras i stora lastbilar.

Om man diggar kryddad vatten eller dricka så fungerar Aga Aqvia briljant också för detta, man kan köpa smaker, sötningsmedel, läskkoncentrat m. m. från en mängd olika företag. Aqvias egna smaker är goda, typ Aromhusets smaker för bordsvatten samt dricka.

Aga Aqvia Exclusive är både stilmässigt samt användarmässigt i toppklass!