Aga Aqvia kolsyremaskin för alla

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett affärsverksamhet som levererar industrigaser till hela Europa, realitet är att företaget är främst i Europa på just detta. Som trade mark har Aga existerat i över ett århundrade och än idag ligger Aga framförallt vad innefattar både utveckling och leverans. Aga levererar gas till en lång rad koncept – allt från industritvätt till kylning, uppvärming samt laboratorier. Gas är användbart på flera flat och i hemmet finns det mestadels representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen eller i terassvärmaren.

smaksatt mineralvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Kolsyrat vatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar uppnå en så aptitlig hälsa som genomförbart. Vi ska dricka rikligt med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i gott skick, men vanligt kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra inmundiga en aning roligare tillsätter vi bubblor och antagligen lite smak, Ramlösa och Vichy Nouveau har aldrig sålt så bäst som nu!

Buteljerat vatten med bubblor samt smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det i själva verket blott är vatten med lite gas och smak i. Vatten har vi ju därpå intill avgiftsfri i våra kranar! Dessutom är svenskt kranvatten enormt rent samt nyttigt, till samt med gentemot flaskvatten från «naturliga källor».

För att slippa kånka tunga flaskor vatten från affären kan man addera bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en effektiv och smakfull kolsyremaskin som både tittar på snygg ut i köket samt skänker ens goda, rena, purfärska kranvatten absolut så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverkar ja inte blott kolsyremaskinerna, utan även gaspatroner, vattenflaskor samt smaker som man kan använda som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns två annorlunda modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra olika färger för att varje bo ska få en kolsyremaskin som matchar in ihop med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man skall undfly fula fingeravtryck samt modellen är framtagen för att passa på både diskbänk och bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla komplement till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte blott snällt mot plånboken och ryggen, utan innebär oxå ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en märkbar del av alla koldioxidutsläpp och räknar man dessutom in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Stryk Aqvia kan man tillverka både kolsyrat mineralvatten, kryddad, kolsyrat mineralvatten och dricka med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat vatten samt går att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat och cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna och andra sorter är goda att hava i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri krydda så kan man iaktta Aromhusets sortiment som innehåller 20 annorlunda smaker.

Aga Aqvia är inte blott attraherande, miljövänlig samt bestämd, utan också enormt enkel att använda. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!