Drick smakligt bordsvatten utan att förstöra dieten!

Allt fler går på sockerfria dieter

I enlighet med vissa dieter så är sockerintag fullt uteslutet alternativt att det åtminstone finns en rekommendation om att minska kraftigt på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har slagit i genom enormt de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa substituerar sockret med sötningsmedel såsom Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli genast enormt begränsat, visst blir maten likaså begränsad, men nya recept utvecklas ständigt och idag finns det recept gällande allt från pannkakor till bröd samt tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men vad gäller dryck då? Vad kan man hälla i sig med gott samvete om man går på en diet som inte tillåter socker? Inte juice, inte läsk (bortsett från light förstås), inte saft…

Vatten är, som vi alla känner till, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter per dag rekommenderas alla – förutom det man får i sig via maten.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvattenessenserläsk syprupmineralvattensodavattenbordsvatten

Svenskt kranvatten – bästa drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt övrigt vatten när det gäller vilket som är mest hälsosamt att intaga. Vi har sannerligen tur att ha så banal tillgång till rent vatten direkt ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta emellertid inte tillgång till omedelbart ur kranen, även om kolsyrekranar installeras i allt fler hem för varje år som passerar. Kolsyrat vatten får de flesta handla från affären, om de inte har en kolsyremaskin i hemmet vill säga.

Kolsyrat vatten ger sund känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att intaga oavsett vilken diet man tillämpar, kolsyran medför inga kalorier och därför heller inga kolhydrater. Att dricka kolsyrat vatten ger ofta en mycket festligare känsla än att dricka slätt vatten, därutöver är känslan av de krispiga bubblorna i mun och svalg skönt uppfriskande. Många tycker också att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen ifall man ätit en aning för mycket, så i samband med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som raskt blev vida uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten och Loka, som fått smak från friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet innehåller inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att intaga, de har enbart en ringa smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten tillsammans med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten i hemmet, så kan man smaksätta det med någon av Aromhusets 22 fantastiska smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker samtliga spektrum. Traditionell, frisk Citron, len Banan, uppfriskande Pepparmint alternativt exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan även köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhusets populära bordsvattenaromer. De omfångsrika smakerna innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som följer en strikt diet kan med gott samvete njuta av god dryck tack vare dessa produkter. Det är inte enbart bantare som gagnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan samtliga som värdesätter ett hälsosamt leverne utan socker och onödiga tillsatser.

Köp dina bordsvattenaromer from Aromhuset genom www.allt-fraktfritt.com.