Exotisk sötma i ditt sodavatten med hjälp av Aromhusets Melon

En mycket härlig smaksättare i det kolsyrade vattnet är Aromhusets melonsmak. Aromhusets essens Melon innehåller inget socker alternativt sötningsmedel men är likväl en explosion av exotisk sötma. Varje liten flaska räcker till hela 15 liter vatten!

Gillar du smaken av melon, men vill leva ett liv där intaget av socker och artificiella sötningsmedel helst bör hållas nere, så är Aromhusets Melon någonting för dig. Varje essensflaska består av 30 ml arom och mäter alltså inte mer än 8 cm, ändå räcker den till att smaksätta ca 15 liter kolsyrat vatten om man följer de rekommenderade doseringsmåtten.

sodastreamer kolsyrat mineralvatten smakerläskeblaskvichyvattenmineralvatten

Gert Strand AB ligger bakom Aromhusets 16 smaker för kolsyrat vatten där Melon är ett exotiskt inslag. Alla smaker kan blandas med varandra vilket skapar väldigt många variationsmöjligheter. Doseringen görs antingen med flaskans kork som rymmer 3 ml, eller med medföljande pipett. Man måste inte hålla sig till de rekommenderade 2 ml per liter utan kan lägga till alternativt dra ifrån efter eget tycke.

Just Melon är en smak som tilltalar flera, det är en exotisk frukt med massor sötma och Aromhusets Melon smakar precis autentisk melon. Den är god att blanda med Ananas, Banan alternativt Persika som är andra smaker ur Aromhusets utbud.

Samtliga 16 essenser är framtagna för kolsyrat vatten, vi dricker idag hellre kolsyrat vatten än stilla och hellre smaksatt kolsyrat vatten än naturellt. Det visar försäljningssiffrorna av de kommersiella etablerade fabrikaten otvetydigt. Trots detta är konceptet med smaksatt bubbelvatten rätt så unikt, runt om i världen är det inte så lätt att hitta smaksatta bubblor.

Aromhusets essenser innehåller inget socker och inget sötningsmedel och är för den skull ett välkommet alternativ bland diabetiker, barnfamiljer som vill hålla nere sockerintaget, de som går på diet av typen Atkins och saknar goda smaker alternativt de som helt enkelt endast vill föra en lite mer sund livsstil. I dessa kategorier inkluderas nästan samtliga dagens medvetna personer vilket är anledningen till att försäljningen av Aromhusets essenser går så bra. Gert Strand AB, som ligger bakom Aromhuset, söker nu nya återförsäljare åt sina innovativa och uppskattade aromer.

– Det finns ett någorlunda bra urval av smaksatt kolsyrat vatten i handeln, men variationen är ännu inte vad den bör vara, anser säljare Thomas Ström.

Smakstyrkan är även relativt svag i de kända fabrikaten men väljer man att smaksätta själv med Aromhusets smaker så kan man påverka både smakblandning och smakstyrka personligen, och skifta mellan smaker hur man vill, när man vill.

Om man dessutom investerar i en egen kolsyremaskin så spar man en massa släpande av flaskor till och från affären, och några slantar eftersom flaskvatten idag är ofantligt många gånger dyrare än kranvatten. Vårt kranvatten är även så pass rent och friskt att det är synd att inte utnyttja det. Också ur miljösynpunkt ligger det rätt i tiden att kolsyra i hemmet då transporterna av allt mineralvatten idag är en kraftig bidragsfaktor till alla miljöfarliga avgaser i atmosfären.