Fräscht och gott bordsvatten med smak av Svart Vinbär

Aromhuset har lanserat en frisk smak av Svart vinbär som får många att sammankoppla med svensk sommar. Man doserar enkelt med flaskans kapsyl eller medföljande doseringspipett och avgör själv hur mycket smak man vill ha i sitt vatten. Utan vare sig socker eller tillsatser som färgämnen samt sötningsämnen är Aromhusets essenser ett bra val för den som vill leva ett sunt och naturligt liv, fyllt av underbara smaker.

Gert Strand AB lanserar smaken Svart Vinbär i sitt utbud av bordsvattenaromer. Svart vinbär är en fräsch och syrlig essens som verkligen piggar upp ens kolsyrade vatten.

Flera väljer idag att byta vanligt stilla vatten mot kolsyrat dito och sedan några år tillbaka säljs det mer smaksatt kolsyrat vatten i Sverige än neutralt. Genom att tillsätta kolsyra i sitt vatten får man en fräschare känsla i munnen, samtidigt som vattnet både friskar upp och släcker törsten på ett aningen festligare sätt än vanligt vatten. Kolsyra framhäver också smaker så bordsvattenaromer framhävs otroligt bra i vatten med tillsatt kolsyra. Bäst resultat får man om vattnet även är kallt.

Smaken av Svart Vinbär är syrlig samt uppfriskande och går att mixa med andra smaker ur Aromhusets utbud. Totalt sett finns det 16 smaker och just Svart Vinbär blandas med fördel med de andra bärsmakerna, hallon och blåbär, eller med citron för en riktigt syrlig smak som passar fint till maten.

bubbelvatten smakersodastreamersodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

I andra länder är det inte alls enkelt att hitta kolsyrat vatten som är smaksatt, man har inte insett vilken skillnad lite smak gör för dryckesupplevelsen. På sin höjd kan man finna kolsyrat vatten med smak av citron i utlandet, men med Aromhusets 16 smaker kan man variera i nästintill oändlighet. Svart Vinbär är även en frisk och syrlig smak, i stil med citron, men är en aning mer spännande för smaklökarna med sin somriga bärsmak.

En oerhört bra aspekt med Aromhusets essenser är att de varken består av färgämnen, socker eller sötningsmedel. Därmed passar de allihopa som försöker dra ner på sitt sockerintag – diabetiker, barn, dietföljare, eller de som bara försöker dra ner på artificiella substanser men samtidigt gillar goda smaker.

Doseringen är okomplicerad, aromflaskans kapsyl rymmer 3 ml, 1 ml arom per liter vatten ger ca samma mängd smak som de smaksatta, kolsyrade dryckerna man handlar i affär och 2 ml ger tydlig och fruktig smak. Vill man ha riktigt mycket smak så tillsätter man mer tills man själv anser att det är lagom.