Smakrika, kolsyrade drycker utan en enda kalori

Kaloririka drycker leder till trötthet

Kalorier, kalorier, kalorier – ett huvudbry för de flesta av oss för att de är så lätta att ta in och så svåra att sedan bli av med. Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de ger mycket kraft, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess gör sockret att blodsockret omedelbart går upp och därpå ännu snabbare ner igen, vilket leder till trötthet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

sodastreamer kolsyrat vatten smakerlemonadvichy vattenmineralvatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss lite under arbetstid alternativt fritid så blir effekten ur ett större synsätt den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men samtliga de andra dryckerna bidrar till ett oerhört kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att därpå ge en riktig djupdykning. Vatten är den bästa drycken att ta till när man vill vakna till – det ger vare sig kaloripålägg eller negativa effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens alla funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den ultimata drycken

Vatten kan drickas med eller i frånvaro av kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kallt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt alternativt bärsmak. Allt fler väljer att köpa hem en kolsyremaskin för att få tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Också arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större grad.

Gott kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man smaksätta sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det ultimata alternativet på marknaden idag. Aromhusets utbud av bordsvattenaromer innehåller 22 ljuvliga smaker med enorm mångfald där alla kan påträffa sina favoriter. Klassiska smaker såsom Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare som Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola och Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att handla på www.allt-fraktfritt.com – låga priser samt ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små och stora flaskor

Flaskorna som man handlar för hemmabruk består av 30 ml arom per flaska, vilket är tillräckligt åt 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket möjliggör köp av flera flaskor samtidigt. Olika familjemedlemmar kanske uppskattar olika smaker, eller så vill man ha att variera med. Det går också mycket fint att mixa olika smaker med varandra för att bilda egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med arom så har man en perfekt dos för att smaksätta en liter kolsyrat vatten.

För näringsverksamheter, restauranger, kaféer och barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor innehåller 270 ml arom och mäts upp med en smart pump där en pumpning ger smak åt en halv liter kolsyrat vatten.