Smaksatt bordsvatten – både gott och nyttigt

Det är lätt att ersätta läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har helt klart en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att dricka läsk kräver vanligtvis denna dryck och nöjer sig inte med vatten som ersättare – men det är faktiskt lättare än man tror att avsluta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som ordinärt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som bidrar till bra hälsa. Det är energigivande, uppiggande, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, stimulerar matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – så klart – släcker törst bättre än någon annan dryck.

smaksatt vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, eller vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att hälla i sig mer och mer med tanke på att törsten aldrig släcks. Den bästa törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, vanligt vatten.

Kolsyrat vatten är gott och hälsosamt

Det kolsyrade vattnet känns roligare än slätt kranvatten, och med tanke på att kranvattnet är det nyttigaste vattnet man kan dricka så kan man kombinera de två genom att använda en kolsyremaskin för att tillhandahålla kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man så småningom in pengarna man har lagt på maskinen i förhållande till de slantar man skulle ha lagt på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med Aromhusets bordsvattenaromer, för vänlig smak utan sötma. Med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man handlar i affären – såsom LOKA och Ramlösa, men för en mindre del av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framställda efter många tester så att alla de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värd för alla 22 bordsvattenaromer är fantastiska. Smakpaletten går från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom samt Toffee Kola till riktiga vuxensmaker som Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl klassiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det enkelt att köpa flera på en gång, risken är annars att det blir för besvärligt att välja.

Bli av med kilon med vattnets hjälp

Om man klarar bryta den dåliga vanan att dricka läsk i tid och otid och byta ut läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med denna skiftning att bli av med kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av skilda slag i kampen mot övervikten, somliga är med permanenta livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är tuffa dieter som endast pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, oerhört kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man följer så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller noll kalorier och därmed även noll kolhydrater och har följaktligen ingen effekt på blodsockret.