Smaksätt ditt kolsyrade vatten

Kraven ökar på dricksvatten

Intresset för kolsyrat vatten har stigit rejält de senaste åren, vi nöjer oss inte längre med simpelt kranvatten utan vill ha bubblor och smak för att känna oss nöjda. Samtidigt vill vi ha vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så komplicerat att motstå alla lockande alternativ.

kolsyrat vatten smakersodastreamersodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och folk släpar tunga 2-literflaskor till och från butikerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att förädla munnen med mellan tuggorna och har de ren smak av någon god frukt alternativt goda bär så är det hela såklart ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man helst undviker att föda sina barn med, och sig själv också för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett bra alternativ!

Med hjälp av en kolsyremaskin spar man både slantar och energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmet så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet rejält. Själva kolsyremaskinen kan man finna för så lite som 600 kronor, men de kan även kosta ett par tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man stora mängder kolsyrat vatten tjänas dessa slantar in ganska omedelbart och kolsyrepatronerna är inte speciellt kostsamma.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att ge smak åt sitt kolsyrade vatten är det allra ultimata alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 underbara smaker, fria från socker och sötningsmedel och onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer är tillräckligt för att tillhandahålla smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är tillräckligt för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns därutöver i generösa 270 ml-flaskor.

Det är busenkelt att mäta upp aromerna med assistans av de små flaskornas korkar, därutöver tar de upp så lite plats i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med fördel också blandas för att frambringa nya kombinationer som är lämpade perfekt för var persons unika smakspektrum.

Barnen tycker att kolsyrat vatten är festligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och arom av någon mumsig frukt som banan, jordgubbe eller smultron. Som ett alternativ åt saft och läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer utmärkt – för stora som små.

Stora framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som ligger bakom Aromhusets framgångsrika produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och etablerades år 1974. Utöver bordsvattenaromer producerar Gert Strand AB en lång rad övriga essenser, frukt- och ört oljor, smaker och aromer för matindustrin över hela världen. I och med det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer vuxit och lett till rejäla framgångar.

Man kan kolla in hela Gert Strand AB:s utbud på www.allt-fraktfritt.se, här kan man också handla på sig samtliga de bordsvattenaromer man tycker verkar mumsiga, utan att betala för frakten!