Smaksatt vatten

Det är viktigt att dricka både smakligt och hälsosamt

Smaksatt vatten är betydligt lättare att dricka än alldagligt, vanligt kranvatten – därför att det är godare. Problemet är att det smaksatta vattnet är så dyrt i jämförelse med det släta som finns i våra kranar. Det är även krävande att dra med sig från affären stup i kvarten, och inte helt så nyttigt som vårt fantastiska svenska kranvatten är.

bubbelvatten smakersodastreamsodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Man står i butiken och väljer mellan att inhandla två liter smaksatt, kolsyrat vatten alternativt en läsk till veckans lite festligare stunder. Kanske köper man både och, eller så köper man läsken – för vatten finns ju faktiskt i kranen där hemma. Lösningen när det gäller det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs till skyhöga priser ute i butik är att investera i en kolsyremaskin till köket där hemma och producera sitt eget. På så sätt får man kolsyrat vatten exakt när man önskar, till en bråkdel av kostnaden och utan att behöva dra med sig extra vikt från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att köpa för mellan 600 kronor och flera tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna så småningom in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, diskreta smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen droppas i köpt, kolsyrat vatten, alternativt i det vatten man personligen kolsyresätter i hemmet.

Utbudet av bordsvattenaromer är rejält – hela 22 smaker finns att selektera bland – från söta, barnvänliga smaker såsom Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint samt Absinth. De flesta av samtliga jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, samt Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har fått stora framångar, mycket för att de kan intas av alla. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket innebär att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De innehåller inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som önskar ta hand om sin kropp och hälsa.

Portioneringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna räcker för att ge smak åt en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed ge smak åt hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs också i stora 270 ml flaskor som lämpar sig för t ex arbetsplatser, barer samt restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flertal skilda smaker för att variera – eller sammansätta!

Alla aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com