Smaksätt ditt kolsyrade vatten med citron

Title=Fixa smakligt bordsvatten på egen hand
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Spara pengar genom att frambringa bordsvattnet själv

Det är smidigare än vad man kan tro att frambringa bordsvatten på egen hand. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, sedan är man färdig att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som framställts hemma med det egna kranvattnet går på runt fem kronor litern, då är priset för kolsyran samt bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett gratis. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor åtminstone – inte ens tio.

kolsyrat mineralvatten smakerkolsyrat bordsvatten essenserbordsvattenaromerläsk syprupkolsyrat vattenvichyvattenbordsvatten

Visst kostar det en del att handla hem en kolsyremaskin, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så har man inom kort tjänat in pengarna. Med hjälp av en kolsyremaskin kan man därtill tillverka egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer också fantastiska läskkoncentrat som består av 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, några är till och med totalt sockerfria.

Sätt smak på ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Åter till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har vunnit i popularitet sedan det lanserades på marknaden i inledningen av 2000-talet. Visst kunde man påträffa Vichy Nouveau med touch av citron också innan dess, men de flera annorlunda, ganska exotiska, smakerna har anlänt i en rasande fart de senaste åren. Och det ÄR utsökt! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få avnjuta av subtila, uppfriskande smaker utan adderad sötma, något som många av oss verkligen gillar.

I Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer ingår 22 skilda smaker

Aromhusets bordsvattenaromer inkluderar 22 skilda smaker. Dessa går att mixa med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Enbart fantasin sätter gränserna. Barnen tenderar att älska de mjuka frukt- och bärsmakerna som Jordgubbe, Blåbär, Banan och Ananas, medan vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple och Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig utomordentligt fint som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har skaffat sig en kolsyremaskin, och väl utvalda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att dra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är två ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet befinner sig i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och startar kolsyreprocessen. Efteråt serverar man de krispiga och utsökta bubblorna gärna med is i och med kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man införskaffa i elektronikaffärer, men också i välsorterade varuhus såsom ICA samt COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen men vanligtvis är de billiga helt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett populärt märke bland kolsyremaskiner.

En hit hos barnen!

Barnen blir vanligtvis jätteglada över en kolsyremaskin och ger med lätthet upp sötsliskig läsk i växling mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det innebär att de får vara med och göra bordsvattnet själv. En utbildande samt kul sak i köket!

Köp Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21