Smaksätt vattnet med melon

Det är många som uppskattar den söta och exotiska smaken av melon. Den är nu en av sex utvalda smaker ur Aromhusets utbud av aromer för kolsyrat vatten som säljs i större pumpflaska, avsedd för vattenautomater ute på arbetsplatser. En flaska räcker till 58 liter vatten och med det nya pumpsystemet är det enkelt att dosera.

Gert Strand AB har med sitt varumärke Aromhuset sålt aromer för kolsyrat vatten med enorm framgång. Det finns 16 smaker i sortimentet av 30 ml flaskor, samtliga med samma hälsosamma krav på inget socker alternativt sötningsmedel samtidigt som kraven på själva smakerna har varit otroligt höga. Resultatet blev smakrika aromer med markant smakvariation och möjligheter att kombinera i det oändliga då samtliga smaker kan blandas med varandra. Aromerna blandas med kolsyrat vatten, antingen färdigköpt alternativt hemkolsyrat med en Sodastream el dyl. Succén har varit ett faktum då aromerna har kunnat drickas av allting från barn till diabetiker och bantare – utan minsta dåliga bieffekt såsom sockerchockar, hål i tänderna eller ökat kaloriintag.

Nu lanserar Aromhuset sex av de 16 smakerna i en större flaska, ämnad åt arbetsplatsernas vattentanker. Bland smakerna finns melon, en söt, pigg samt exotisk smak som tilltalar de allra flesta. Den nya flaskan på 270 ml är utrustad med en intelligent pump vilket gör doseringen oerhört enkel. Till en typisk engångsmugg på 150 ml tar man ett pumptag arom och till en halvlitersflaska tar man 3-4 pumptag. På så sätt kan man välja ifall man vill svepa sitt vatten på stående fot, eller dosera i en större bägare och ta med sig bort till sin arbetsstation.

kolsyrat vatten smakeraqviasodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Vattenautomaten på jobbet ger personalen möjlighet att stanna upp i någon minut och fylla på vattenreserven i kroppen som är så väldigt viktig för hälsan och – inte minst – prestationsförmågan. Har man en vattenautomat med kallt friskt vatten, en extra kran med kolsyrat vatten och nu också möjlighet att smaksätta detta vatten med Aromhusets hälsosamma smaker, så ökar chansen avsevärt att ens anställda ska minnas – och njuta av – att dricka vatten kontinuerligt och på så sätt hålla skärpa, humör och hälsa vid god vigör. Jämför det med att gå och hälla upp en aning halvljummet vatten från en oinspirerande kökskran, då går man hellre rakt fram till kaffemaskinen.

Kaffe har negativ effekt på vattennivån i kroppen då det är vätskedrivande. Man dricker ofta kaffe för att kvickna till under arbetsdagen, men antagligen är det helt enkelt ett tecken på vattenbrist när man börjar känna sig slö. Att dricka kaffe när kroppen behöver vatten ger i längden motsatt effekt, så samtliga arbetsgivare gör rätt i att uppmuntra sin personal till ett ökat samt regelbundet intag av vanligt vatten. Ett effektivt sätt att åstadkomma det på är att erbjuda dem smakligt vatten med både kolsyra samt smak. Det är en liten investering som ger kvickt och läckert resultat.

Säljare för Aromhusets produkter, Thomas Ström, menar att man genom att ha en flaska av Aromhusets goda Melon stående vid vattenautomaten garanterat gör det till ett nöje för personalen att gå dit med jämna mellanrum för en välbehövd liten uppfriskning.