Väck barnasinnet genom att dricka smultronvatten

En av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten är Smultron. Framgången fortsätter för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och utbudet växer. Bortsett från de tre senaste vattenaromerna tillkommer även 2 nya smaker för grädde. Att Strands smaksättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkerligen till succén, men det råder ingen tveksamhet om att smakerna är värda all uppmärksamhet.

smakaromersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Aromhusets smultron leder en tillbaka till barndomens sena somrar. Man promenerade ut i skogsbrynen eller till vägkanterna för att plocka på sig dessa naturens smågodis. Traditionen innebar att man skulle trä de små smultronen på strån, men vanligtvis hann de inte så långt utan slank ned i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som liknar små jordgubbar, har en väldigt söt och mjuk arom som framför allt gillas av barn. Därmed inte nämnt att smultron inte skulle locka till sig vuxnas entusiasm, en mer uppenbar smak av sommar, sol samt växtlighet får man leta efter.

Att intaga kolsyrat vatten med smak ersätter vanligt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten allt mer. Varför dricka tråkigt när man kan hälla i sig skoj? De smaksatta vattensorterna som finns ute i ffärerna kostar multum gentemot kranvattnet hemma, ändå går försäljningen strålande! Kranvattnet är det hälsosammaste vatten man kan finna i Sverige, rent och fräsch och kristallklart. För att pigga upp det lite gör man klokt i att införskaffa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin går att få tag på för under tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till många liter. Ifall man verkligen uppskattar kolsyrat vatten så är det här en briljant investering. Man får färskt kolsyrat vatten, med exakt den mängd bubblor man önskar. Med Gert Strand ABs smaksättare får man dessutom exakt den arom man önskar, om det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller storfavoriten Citron. Hela 23 smaker ryms inom Strands sortiment, alla med sin unika smak och beundrarskara.

De andra två nyheterna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ännu ett älskat, svenskt bär, samt en lite mer våghalsig smaksättare för kolsyrat vatten.

En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer rymmer 30 ml, det är mindre flaskor det handlar om. Fastän sin lilla storlek så räcker flaskan till att krydda hela 15 liter kolsyrat vatten så priset per liter är minimal. Har man ingen kolsyremaskin är det möjligt att droppa de fantastiska essenserna i smaklöst kolsyrat vatten om man vill.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med 2 ml som är lagom till en liter vatten. Man kan även använda sig av den medföljande pipetten som är särskilt användbar när man vill dosera mindre mängder vatten.

För att införskaffa Aromhusets Smultron, alternativt något övrigt ur Aromhusets serie så gör man det billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här finns samtliga smaker ur alla serier. Driver man en affärsverksamhet och vill köpa större flaskor finns några smaker att finna i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig personligen en tjänst och smaka Aromhusets bordsvattenarom med arom av Smultron, blunda och dröm dig tillbaka till barndomens somrar och samtliga små smultronställen de kantades av.