Bör man använda sig av ejektorflaska eller spridarbom?

Att arbeta I trädgården kan både vara lättsamt samt jobbigt. Oavsett om man är i trädgården därför att man vill alternativt därför att man måste så kan det vara bra att överväga om man ska använda sig av en spridarbom alternativt en ejektorflaska för att med järnvitriol bearbeta mossa i gräsmattan.

köpa

Så lätt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att otaliga väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan för att därefter lätt stega runt på gräset är att det här funkar bra på mindre ytor. Om man har en mindre trädgård som man vill processa med det järnsulfat mossa ej klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord eftersom det är fantastiskt betydelsefullt att man gör något åt mossan innan man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Ifall det blir för besvärligt att hantera mossan i gräset så kan det slutligen bli så att man av ren lathet börjar dilla om att den I själva verket är rätt fin som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är flera och attraktiva

Med enorm tomt så kan man ju inte anföra att spridarrampen är det bästa alternativet då man kommer att behöva ladda på vattenkannan samt blanda järnsulfat med vatten flertal gånger för att dölja hela gräset. järnvitriol pris. Även ifall spridarbommen är smidig och ger god spridning så kan det kännas en aning omständligt att ständigt springa och ladda på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen för att efteråt låta blandningen hända i själva flaskan. På så vis så kan man kliva runt på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Detta är ju den perfekta lösningen för dig som ej tycker att det är så vidare trevligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja kanske även beror en aning på ekonomi men det ska sägas att det icke kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan trots att den ger en så behändig lösning. En spridarbom kan man ju bruka flera gånger, och faktum är att otaliga väljer att lägga till ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få fler personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man alltid behöver ha bra redskap därför att klara av arbetet med gräset. Om man inte har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det lätt tröttsamt. Väljer man att arbeta med gti dunk så ska man ju också se till att ha en väl fungerande vattenslang som man kommer åt med i hela trädgården annars så kommer den här flaskan fullkomligt att förlora sitt syfte.