Sikta mot ketos med hjälp av vietnamesisk kanel

Vietnamesisk kanel visar uppenbara tendenser på att slunga in en i ketos om man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins eller Dukan. Många har svårt att åstadkomma ett stabilt tillstånd av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det eftersträvansvärda tillståndet kvickt och smidigt. Gert Strand AB lanserar nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inberäkna i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter såsom LCHF och Atkins, ofta för att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man ska minska sitt intag av kolhydrater. Det finns skilda nivåer av det såklart, men folk mer målbilden att mista fettmassa vill begränsa sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett tillstånd där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet ifall man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas tillverka egen energi av proteiner samt fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen ökar fettförbränningen och man går effektivare och lättare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin mat, man äter däremot ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara tungt, men det är för att kroppen tvingas ställa om sin bantning vin
metabolism och de tuffa bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns människor som stryper sitt kolhydratintag och ändå inte tycks hamna i ketos, de testar med ketosstickor och inväntar den ökända dåliga andedräkten som följer tillsammans med ketos, men inget händer. Troligen beror det på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska gå in i ketos vilket är dåligt för kroppen på många sätt.

Fler och fler personer med denna problematik har insett att kanel är svaret. Efter bara någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger sedan stabilt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och gjorde tester och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den bästa för att raskt hamna i ketos. Den består av ett avsevärt högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och besitter många fantastiska egenskaper som främjar fysisk välbefinnande. Utöver att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i balanserad ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt bidrag för viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därför likaså minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den även kallas – förmånlig för muskeluppbyggnad och därutöver är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck och nivån av dåligt kolesterol.

Det går helt utmärkt att byta ut ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är härlig i morgonkaffet – något som skänker kroppen en gedigen kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Handla din Saigonkanel från Gert Strand AB via hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du får fräsch, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.