Koncentrat för slush med smak av Cola

Hemmagjord slush

Sorbet, fryst yoghurt och slush är något som de flesta av dagens glassmaskiner kan göra. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att producera ordentligt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt populära smakkoncept Aromhuset tagit fram en ljuvligt god och uppfriskande smak menad särskilt för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i alla skilda varianter av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan på bästa sätt jämföras med danska Jolly Cola – en ljuv, uppfriskande smak som i stil med vanlig Coca-Cola, om än kanske snäppet sötare. Varje flaska koncentrat innehåller 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat och fem delar vatten.

En rejäl hit bland barnen

Få saker är så goda och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika fint att använda i organiserad rörelse som för enskilt nyttjande. Det finns lite skilda varianter av namnet, somliga kallar denna isdryck för Slush Ice, medan andra vänder på det och kallar det Ice Slush, men enbart Slush är också vanligt.

Det är en dryck bestående av krossad is och denna is är nämligen smaksatt med en olika söta samt friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men likaså olika frukt- och bärsmaker i likhet med glass, som jordgubbe, banan, apelsin och blåbär är omtyckt. Om man köper en slush på ett ställe där det finns många olika smaker att välja bland kan man ofta be att få mixa skilda smaker och får då också en flerfärgad slush – i synnerhet barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar härligt och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som ofta serverar eller säljer slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken från en slush är intensiv, på ett uppiggande vis. Det påminner lite om läsk, men utan kolsyra, och kallare; Det är relativt likt saftis, men i mjukare, drickbar variant.

Gör egen slush utan slushmaskin

Man kan göra egna slush i hemmet, utan glassmaskin, utomordentligt för den slushsugne som inte vill satsa ekonomiskt i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas regelbundet. Vill man testa att producera en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en kopp över natten så att den är alldeles genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt tills mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som trolleri att göra egen slush på detta vis, men det fungerar alldeles briljant! Så länge temperaturen på bägaren är riktigt iskall så fungerar det utmärkt.

Vill du prova att producera egen slush i hemmet, eller driver du måhända redan en rörelse som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att prova Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att köpa på www.allt-fraktfritt.se.

slush alkohol

Aromhuset ger smak åt Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare även med enorm framgång aromer för kaffe, läsk, bordsvatten samt vispgrädde. Flertalet av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har orsakat enorm efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att införskaffa på Gert Strand AB:s fraktfria webbplats allt-fraktfritt.se.