Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu ett par nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon skänker vispgrädden klargrön kulör samt smak av len melon, riktigt uppfriskande för både öga och mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med glad, gul färg. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär och jordgubbe är allaredan klassiker samt älskade av många hushåll runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att använda Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är såklart till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en ypperlig bas för allt från fotbollsfält till djungler och dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas därjämte av alla barn då den är så mjuk, fluffig samt bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv ska få välja huruvida det man rör ihop skall vara sött eller icke, men det går fullständig utmärkt att addera allt från honung till socker alternativt kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går också utmärkt att tappa dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut regelbundet med grädden på egen hand. En kapsyl arom är ekvivalent tre ml och det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Var flaska av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten flaska räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är oxå enormt gott i yoghurt, hemmagjord glass alternativt frozen yoghurt. kan man vispa kokosgrädde
Även i fixa smetar kan man ha i en aning av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert också en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- och kolhydratsfria. Man kan nämligen med gott samvete förtära sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass även om man följer någon diet. De går till samt med att förtära under ganska stränga dieter som LCHF, Dukan och Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra olika typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak åt folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade samt osockrade varianter, men i övrigt är alla aromer fria från kalorier samt kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar dem med bubbelvatten blir absolut som färdigsmaksatt LOKA alternativt Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom samt päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (ljuvlig!), choklad, vanilj samt amaretto. Dessa är utmärkta val till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att begagna om man inte är ute efter riktiga kalori- och sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det oxå bra att blanda smakerna. Då kan man skapa egna färg- och smakkombinationer som blir extra roliga hos barnen. Vad sägs om jordgubb- samt bananglass med orange färg? Vill man ha lila så blandar man jordgubbe och blåbär och får skogsbärsgrädde! Hur roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt annat ur det fantastiska sortimentet går att handla på www.allt-fraktfritt.se.