Gul grädde med smak av banan – perfekt till tårtan!

Aromhuset har nyligen lanserat en ny smak till sitt sortiment av vispgräddearomer, nämligen banan. Färgen på grädden blir intensivt gul och smaken bestämd banan, precis de kvaliteer man söker i en smak- och färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis garnera tårtor och bakelser med den, det går fullständig bra att tappa aromen ihop med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är oxå enormt gott att smaksätta yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan tillsammans med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste dessert, utan en endaste kalori alternativt kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde och kaffe fortsätter att vara totalt fria från både kolhydrater och kalorier. Detta gör dem väldigt attraktiva bland särskilda grupper i synnerhet men oxå folk i allmänhet. Folk som lider av sockersjuka, små barn som inte bör acklimatisera vi socker samt alla de som av olika anledningar försöker karva ner på socker, kalorier samt kolhydrater kan dra mycket nytta av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, samt alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset oxå en vispgräddearom med smak av melon, därtill tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron och pepparmint. Framgångarna med fordom smaker har varit enorma och efterfrågan är stor. Man kan läsa mer om Aromhuset samt vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com samt aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter enligt en kolhydratsbegränsad diet såsom LCHF, Atkins eller Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är enkel att tråkas ut av att blott förtära kött, sallader samt naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man mixa i vispgrädde och äta som det är, istället för en sötsak när suget på något mysigt samt bra kommer smygande. I yoghurt är den lika god samt alldenstund den tål både värme och kyla kan man använda den i bakelse, frostings, hemgjord glass samt frozen yoghurt. Bara fantasin sätter halt egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man addera det så fungerar både Stevia samt Sucralose utmärkt. Tänk blott på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge viss bitter eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns nuförtiden oxå med i Aromhusets urval, både lättsockrade samt sockerfria för att bevaka allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda och riktigt goda, du kommer aldrig vilja anskaffa färdig läsk igen!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att begagna på födelsedagstårtor, i bakning och annat. Barn älskar de intensiva färgerna och de mjuka smakerna, särskilt banan, melon samt jordgubbe är barnens favoriter. vispgrädde LCHF

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Aromhusets vispgräddearom banan är en behag för ögat, smaklökarna samt hälsan!