Aromhuset ger smak åt ditt bubbelvatten

Välj bland 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångskiftande företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer för kolsyrat vatten och utbudet innehåller 22 unika smaker som går att kombinera på flera olika sätt. Aromhusets bordsvattenaromer är I huvudsak framtagna för att sätta smak på kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därför bästa i samtliga möjliga tänkbara dieter. Därtill kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller övrigt.

smakaromersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och 4 smaker för kaffe (plus ytterligare två i storpack). Alla är de fullständigt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem omåttligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland många andra.

Aromhusets bordsvattenaromer lämpar sig för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framtagna enbart för människor som följer någon särskild diet, utan är ett nyttigt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu dricka en ”skojig” dryck utan negativa effekter på vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man slipper allt det dåliga som kolsyrade drycker generellt för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för miljön!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns självklart att handla klart från affären, märken som Ramlösa och Loka säljer som aldrig förr! Denna enorma marknad av buteljerat vatten har negativa effekter på såväl miljö som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten flera gånger mer än kranvattnet hemma, därutöver är det inte lika nyttigt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det dragande av fulla och därpå tomma flaskor som människor får utstå för att få hem sina kolsyrade drycker och därefter fullfölja sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är urdruckna.

För att undgå gynna denna kedja, som kan verka extrem bara för att man ska få tillgång till bra vatten hemma, så kan man handla en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag väldigt effektiva och ger samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – slantar som fartfyllt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Fler valmöjligheter om man personligen smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra just så mycket vatten man vill, i samma tidpunkt som man ska dricka det. Man kan sätta smak på sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för tillfället och man kan bilda egna smakkombinationer efter personligt omdöme. Olika familjemedlemmar måhända vill ha skilda smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man enkelt kan ha åtskilliga stycken hemma – som passar alla familjemedlemmars smaker.

För bästa kolsyreeffekt ska det vatten man brukar i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men ultimata blandningseffekt fås om man smaksätter innan man sätter flaskan i kolsyremaskinen. Med tanke på att de flaskor som nyttjas i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att ställa in sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att samtliga har blivit serverade.