Kolsyrat pepparmintsvatten fräschar upp

Nu har ni tillfälle att smaka något nytt, Aromhusets nya bordsvattenarom med arom av Pepparmint! Tack vare att krydda sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett uppfriskande vatten som råder gottgörelse gällande den torraste av munnar. Denna nya arom från det redan framgångsrika företaget Gert Strand AB kommer att bli välkänd!

kolsyrat mineralvatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvattenessenserläsk syprupkolsyrat vattenvichyvattenbordsvatten

Pepparmint är en ordinär smak på tuggummin, när personer vill fräscha upp sina munnar litegrann. Nu lanseras den uppfriskande pepparmintssmaken även som vattenarom! Friskare vatten än kyligt, kolsyrat pepparmintsvatten får man verkligen eftersöka.

Aromhuset hade sedan tidigare ett grandiost utbud gällande smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har bolaget bakom succén släppt ännu tre smaker för att utöka utbudet och däri hittar man smaken pepparmint. De andra två smakerna är lingon och smultron, välbekanta smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är helt klart aningen mer av en utstickande arom att ha till sitt kolsyrade vatten, men efterfrågan är brilliant! Vattnet som blir när man smaksatt det med Aromhusets pepparmint är otroligt fräscht och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter smaksatt vatten. Doseringsråden är två ml per liter vatten och man måste se till att hålla sig till det då överdosering kan skänka en besynnerlig eftersmak.

Aromhusets smaker tillsätter alltså endast arom, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförelsebart med det kryddade kolsyrade vatten man finner ute i handeln, med den stora prisskillnaden som främsta skillnad. Om man dricker stora mängder kryddat bubbelvatten så gör man verkligen sin portmonnä en service tack vare att fixa en personlig kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan hitta kommer ändå från våra svenska dryckeskranar, så det finns enbart fördelar.

När man köper en flaska av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. På grund av att det är en så ringa mängd smak som ska tillsättas så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Stundvis kanske man därutöver endast vill smaksätta ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man lagom mängd till en liter vatten.

För den som försöker dra ner på kalorierna är Aromhusets pepparmint, plus alla andra vattenaromer i Gert Strand ABs sortiment, perfekta uppiggare. Man brukar önska hålla sig frånvarande från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har absolut ingen effekt på blodsockret. Noll kolhydrater och inga kalorier gör att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och alla oss som vill gå ner lite i vikt, men samtidigt uppskattar att hälla i sig gott.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika bra för varma sommardagar som till exotiska middagar bland stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en uppfräschande känsla i munnen alldeles på direkten, den går inte ens att jämföra med övriga metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta utbud finns också produkter som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras för tillfället var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett avsevärt lyckat sådant.