Lite sodavatten säger dina gäster ej nej till

En av de drycker som köps mest I butiker är faktiskt sodavatten. En del anser dock att det är fullkomligt galet att gå och införskaffa sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten samt en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan förstås hälla I sig helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och påstå att det här är världens ultimata drink. Men för flertal så blir det här för trist i längden och man föredrar något kul som clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så skojsamt i näsan och eventuellt även på att kolsyran tar fram smaken på ett så fint sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du troligen att få ett ja. Det här är ej alkohol och det är heller intet som kommer med socker eller annat som kan vara onyttigt. Om du ser till att ha kyligt bordsvatten med smak redo så är det en verklig hit och det särskilt under varma sommardagar.

Smaker som allihopa gillar är inte så svåra att hitta

Ifall du vill bjuda vänner och familj på clubsoda med smak så kanhända du funderar på vilken essens som kommer att gillas av alla. Det finns självklart icke en enda smak som samtliga tyckerom. Ifall du behåller neutral smak så kommer det kanske att fungera bäst men det är ju lite ledsamt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Detta är sådant som många tycker om och du behöver ej göra det hela besvärligt med märkliga essenser (som absint, vanilj och toffee kola) som ingen har hört talas om.

Prova blott när du skall intaga sodavattnet själv

Om du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att fungera med din kolsyremaskin så ska du tänka på att ej experimentera på gäster. Detta är inte alltid så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite annorlunda smaker då det endast är du och dina närmsta som skall dricka det kolsyrade vattnet. Blir det inte så gott så är det intet att skämmas för. Man måste testa sig fram för att hitta korrekt balans och ultimata smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju likaså lätt att göra goda drycker som bål. Detta passar I synnerhet bra till festen då gäster icke har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten och god smak. Om det finns gäster som ska köra hem så kan du alltid tillhandahålla mineralvatten med smak helt utan alkohol. Det här är utan tvivel någonting som höjer stämningen när det är tillställning.