Testa Aromhusets smakessens av persika till ditt kolsyrade vatten

En persika har ett orangefärgat kött, är en söt stenfrukt som har ett hölje som är ludet, och har en rejäl kärna i mitten. Persikoträdet trivs i relativt varma klimat som i länderna omkring Medelhavet, men kan också odlas i södra Sverige och Danmark om förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är ganska litet och har en maxhöjd på ca 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari samt april, som sedan utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvatten smakerläsk syprupmineralvattenseltersvattenbordsvatten

Smaken av persika är mycket uppskattad i mycket, allting från te till kräm, saft, juice, glass eller drinkar – allt blir gott tillsammans med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser åt kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker och kemiska preparat, men ger rik samt god smak åt ens bubbelvatten. Samtliga Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är otroligt god ihop med bl a Äpple, Citron alternativt Banan beroende på om man uppskattar sötma eller syrlighet. Persika är självfallet enormt god alldeles på egen hand med.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ungefär 2 ml smak åt en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska består av 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ca 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kallt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser ihop med en aning bubblor blir det både gott samt enkelt.

Man kan blanda Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går precis lika bra att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat hemma. Det är därtill ett miljövänligare alternativ som dessutom är snällare mot plånboken genom att man slipper bidra till onödiga transportutsläpp och tämligen kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller otroligt hög kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina pengar, miljön och gör på samma gång hälsan en tjänst.

Svenskar dricker oerhört mycket kolsyrat vatten, och ännu mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett angenämt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla samt smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är även fria från sötningsmedel som skänker konstiga bismaker och färgämnen och passar därmed dagens moderna samt hälsomedvetna personer.

Man kan även låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att bekymra sig över hål i tänderna alternativt onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med några smaker som är särskilt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig enormt väl för barnens smaklökar.