Saigonkanel – hjälper dig mot bättre resultat för styrketräningen

Skulle du bli nyfiken om du fann en substans som ökade muskelmassan vid träning, och som samtidigt ökade fettförbränningen tack vare att kroppens blodsockermetabolism skruvades upp? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är fullkomligt naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du handlar är av högsta kvalitet.

Den bästa kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den också kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte från området runtom den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är tätt relaterad med Kassiakanel som är den typ vi vanligtvis finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. yoga bantning.

Vietnamesisk kanel höjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att utjämna blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och regelbundet intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna eftersom kanelen höjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel och diabetes och de flesta studier pekar på att diabetiker gynnas av att äta mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med tillsätta mindre insulin är vad som föreskrivits från början (detta måste dock alltid förekomma i konsultation med läkare efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det gäller styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp till 4 gram Saigonkanel per dag gynnar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer angelägna att förvara energi om det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är dock inte endast för muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig också ha bra verkning för de som vill bränna fett. Oftast går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa enastående förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i samband med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring innebär att blodsockret tas upp långsammare av fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner mycket av glukosen förbrännas innan inlagring i fettcellerna sker. Den som vill gå ner i kroppsfett och samtidigt förhöja i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Flertal stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och särskilt Saigonkanel, bidrar till en lång rad andra vinster, förutom sådana som har med blodsocker, vikt samt muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är dåligt, ämnet kumarin kan vid extrem konsumtion medföra leverproblem, men en dos på 2-4 gram per dag ger bara positiva effekter för hälsan samt formen.

Handla kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om alldaglig lågpriskanel ur flera aspekter men den främsta, tydliga skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare gällande både doft och smak, så mindre dos behövs för att åstadkomma samma smaknivå. Detta gör att det lite högre priset på Saigonkanel kontra ordinär kanel enkelt motiveras, särskilt med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs via Gert Strand AB är av bästa slag – och jämt fräsch. Du hittar Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.