Snabbare muskeltillväxt med hjälp av Vietnamesisk kanel

Insulin är ett ganska vanligt, men livsfarligt, dopningsmedel bland bodybuilders. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel bidrar till en liknande tillväxt i muskelmassa – fast inte med farliga bieffekter. Gert Strand AB släpper nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En äkta muskelfrämjare

Att kanel, och särskilt Saigonkanel, äger hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som människor har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man kommit på att kanelen har ytterligare egenskaper som främjar människors hälsa – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens förmåga att vidga muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler expanderar när man tränar och äter enligt konstens regler, men det finns flera saker som man kan göra för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron samt insulin är vanliga dopningsmedel för att anlägga omfångsrika muskler, men samtliga medför de enorma hälsorisker och är ofta beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det ska ske på ett hälsosamt sätt och det är här kanelen kommer in i bilden.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som främjar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska klara av att ta emot energin som kommer in via mat, dryck samt tillskott. Nu handlar det inte om insulin såsom muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad även kanelen gör i kroppen på en människa som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ger ökning åt muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den också fettdepåerna. Det finns få andra ämnen som samtidigt får dessa resultat därför att det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, just på det vis som är eftersträvansvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna vetat om i årtionden, diabetiker rekommenderas inte allt för sällan ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många förebyggande åtgärder förstås. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas också förbränningen av detsamma och enligt en del undersökningar kan riktigt kraftfull kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den ultimata

Det verksamma ämnet i kanel heter kanelaldehyd och förekommer i högst dos i extrakt av vietnamesisk kanel – upp åt 25 % av dess essentiella olja innehåller kanelaldehyd! För högst effekt utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som likaså finns i kanel, kan man ta en daglig dos på upp till fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med hjälp av Saigonkanel!

Kanel är mycket smakligt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en kvick promenad på minst en halvtimme och därefter en rejäl, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt ges ännu fler fördelar av Saigonkanelen då den också visar tendenser till att stimulera ketos. bantning hjärtklappning
.

Handla din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!